GALA BRAVO AI STIL, 28 OCTOMBRIE 2017. Concurenta eliminata de tinuta "Halloween Glam". Iulia Albu e de-a dreptu infricosatoare! FOTO
Viata bate filmul

GALA BRAVO AI STIL, 28 OCTOMBRIE 2017. Concurenta eliminata de tinuta „Halloween Glam”. Iulia Albu e de-a dreptul infricosatoare! FOTO

Sabina, Ancuta si Ramona au ajuns la baraj deoarece au avut cele mai mici note in aceasta gala, in timp ce Geanina a fost propusa de colegele de platou.

Diferit fata de galele anterioare, concurenta eliminata nu a mai fost decisa de clasamentul voturilor telespectatorilor ci a fost o decizie luata in unanimitate de cei patru jurati.

Cel care a luat cuvantul a fost Razvan Ciobanu. El a anuntat ca fata care nu va mai face parte din acest show este Ancuta desi Ramona era cea care parea a fi desemnata din cauza numarului mare de gale in care a fost propusa pentru eliminare si chiar si ea isi dorea sa paraseasca aceasta competitie.

GALA BRAVO AI STIL, 28 OCTOMBRIE 2017. O noua editie de gala a emisiunii „Bravo ai Stil” este sambata, 28 octombrie, de Halloween. Dealtfel, aceasta este si tematica galei, mai exact „Halloween Glam”, editie in care vom vedea tinut infricosatoare, iar Iulia Albu va fi cap de lista. Concurenta eliminata de tinuta purtata de „Halloween Glam”o vom afla la miezul noptii. Vom reveni cu detalii.

GALA BRAVO AI STIL, 28 OCTOMBRIE 2017. Iulia Albu va soca in gala „Bravo ai Stil” de sambata seara, telespectatorii putand urmari transformarea spectaculoasa a vedetei intr-o editie de exceptie, difuzata in aceasta seara, la ora 22:00, la Kanal D!

In concordanta cu tematica acestei Gale, “Halloween glam”, Iulia Albu isi face aparitia imbracata intr-o haina neagra, iar machiajul pe care il poarta vedeta este infricosator.

GALA BRAVO AI STIL, 28 OCTOMBRIE 2017. “Pentru ca se apropie Halloween-ul, m-am gandit sa ma incadrez cu outfitul. Ce ziceti, mi-a iesit?”, spune Iulia Albu.

Ce au avut de spus ceilalti jurati despre outfitul Iuliei Albu veti putea urmari in editia din aceasta seara a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

Stiri pe aceeasi tema

DILA EPISODUL 3 DIN 27 APRILIE, REZUMAT DETALIAT. Dila vrea sa se razbune personal pentru moartea lui Ihsan

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 115 REZUMAT, 6 FEBRUARIE 2017. Mukkades are doua incercari nereusite de a evada din spitalul de nebuni

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 6 REZUMAT, 19 OCTOMBRIE 2016. Elif afla ca este mama biologica a copilului

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult