GALA BRAVO AI STIL 29 IULIE 2017. Ea este castigatoarea Bravo, ai Stil, sezonul 2. FOTO

Delia Ion
By Delia Ion iulie 29, 2017 13:00

GALA BRAVO AI STIL 29 IULIE 2017. Ea este castigatoarea Bravo, ai Stil, sezonul 2. FOTO

GALA BRAVO AI STIL 29 IULIE 2017. Sezonul 2 al emisiunii “Bravo, ai Stil” a ajuns la final, astfel ca in gala finala de sambata, 29 iulie 2017, aflam cine este castigatoarea “Bravo, ai Stil”, adica cine este cea mai stilata femeie din Romania. HotWeek actualizeaza principalele momente din emisiune, cu galerie foto, la urmatorul link: 

FINALA BRAVO AI STIL 2017. LIVE. Castigatoarea concursului Bravo ai Stil 2017 este…

GALA BRAVO AI STIL 29 IULIE 2017. Cele trei concurente ramase in competitia “Bravo, ai Stil” sunt Adela, Marisa si Andreea. La miezul noptii vom afla cine este castigatoarea “Bravo, ai Stil”, sezonul 2. Amintim ca primul sezon al show-ului de fashion difuzat de Kanal D a fost castigat de Silvia.

Image may contain: 4 people, people smiling, people standingCASTIGATOARE BRAVO, AI STIL DIN 29 IULIE 2017. Sambata aceasta, 29 iulie, de la ora 22:00, nu ratati marea finala a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D! Andreea, Adela si Marisa vor da ultima batalie stilistica in fata juratilor si telespectatorilor. Voturile telespectatorilor si desemnarea castigatoarei primului sezon “Bravo, ai stil!” vor putea fi urmarite in direct, in Gala de sambata seara.

Castigatoarea BRAVO, AI STIL din 29 iulie 2017. Ultima defilare in marea finala de sambata

CASTIGATOARE BRAVO, AI STIL DIN 29 IULIE 2017. Inaintea marelui anunt privind castigatoarea „Bravo, ai Stil”, telespectatorii vor avea inca un motiv de departajare a finalistelor – acestea vor da probele de prezentator TV si vor incerca sa demonstreze ca au abilitatile necesare pentru a urma o astfel de cariera.

Cele trei fete se vor afla la pupitrul Stirilor si vor prezenta subiecte de breaking news; Marisa va trata un subiect controversat – Marisa Paloma a intarziat inclusiv la propria-i nastere, Andreea va investiga speculatiile conform carora Silvia Popescu si Cristina-Mihaela au o relatie ascunsa de prietenie, iar Adela va prezenta un material cu martori cheie in “scandalul designerilor”.

BRAVO AI STIL 2017. Cine va fi castigatoarea sezonului 2 al emisiunii Bravo ai Stil, in viziunea telespectatorilor

ULTIMA GALA BRAVO AI STIL – Concurenta eliminata

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.