GALA BRAVO AI STIL, 3 IUNIE 2017. Ce concurenta este eliminata din competitia saptamanala

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 3, 2017 22:37

GALA BRAVO AI STIL, 3 IUNIE 2017. Ce concurenta este eliminata din competitia saptamanala

GALA BRAVO AI STIL, 3 IUNIE 2017. O noua gala eliminatorie a fost sambata, 3 iunie 2017, la Kanal D. Daca saptamana trecuta nicio concurenta nu a plecat acasa, pentru ca fetele noi intrate sa se poata obisnui in concurs si pentru a fi cunoscute de telespectatori, saptamana aceasta o concurenta a plecat acasa. 

UPDATE Clasament: Andreea – 19 puncte; Adela – 18; Denisa si Marisa cate 14 puncte; Stefana – 13; Otilia si Mihaela cate 11 puncte; Irina – 10 puncte; Sofia si Andra cate 9 puncte; Bianca – 6. Marisa pe primul loc in voturile publicului.

Bianca a intrat la eliminare cu Mihaela. Bianca a fost eliminata in cele din urma.

Image may contain: 2 people, people standing

STIRE INITIALA – Tema galei Bravo ai Stil de sambata aceasta este “Petrecere la piscina”, asadar vom avea parte de tinute incendiare.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format international de succes (format original: My Style Rocks). Concurentele evolueaza in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce le poate aduce succesul in televiziune.

Image may contain: 6 people, people standing, people dancing, people on stage and shoes

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.