Viata bate filmul

GALA BRAVO AI STIL, 8 IULIE 2017. Concurenta eliminata din gala cu tematica „Prima intalnire”

GALA BRAVO AI STIL, 8 IULIE 2017. Clasament final in urma punctelor acordate de juriu: 1.Irina – 19 puncte, 2.Denisa – 15 puncte, 3.Adela – 12 puncte, 4.Andreea – 12 puncte, 5.Marisa -10 puncte, 6.Andra – 8 puncte.

GALA BRAVO AI STIL, 8 IULIE 2017. Trei concurente au fost protejate Anadreea, Adela pentru prestatiile din timpul saptaanii plus Irina care a ocupat primul loc in topul serii oferit de juriu.

GALA BRAVO AI STIL, 8 IULIE 2017. A venit momentul ca cele sase fete ramase in competitie sa nominalizeze pentru eliminare concurente care nu erau protejate. Denisa a nominalizat-o pe Marisa, Marisa si-a indreptat votul spre Denisa, Adela a nominalizat-o pe Denisa in timp ce Andreea a vrut ca Marisa sa fie eliminata. Deoarece Denisa si Marisa aveau cate doua nominalizari, Irina a fost cea care a decis cine va intra in faza finala pentru eliminare. Ea a decis ca Marisa sa fie acea concurenta.

Marisa si Andra au asteptat clasamentul voturilor publicului pentru a vedea cine era eliminata. Andra a primit mai putine voturi din partea telespectatorilor decat Marisa si s-a vazut nevoita sa paraseasca show-ul BRAVO AI STIL. In schimb, Adela a primit cele mai multe voturi din partea fanilor acestei emisiuni.

GALA BRAVO AI STIL, 8 IULIE 2017. O noua gala eliminatorie este sambata, 8 iulie, la Kanal D. Fetele au pregatit tinute remarcabile pentru editia din aceasta seara a emisiunii, sa vedem ce note vor primi de la juriu. La miezul noptii aflam cine este concurenta eliminata din gala „Bravo ai Stil” ce are ca tematica „Prima intalnire”.

GALA BRAVO AI STIL, 8 IULIE 2017. Concurentele de la Bravo, ai stil merg astazi la „Prima intalnire”!
De la ora 22:00 aflam care sunt tinutele pe care fetele ramase in competitia „Bravo ai Stil” le-au compus pentru tema Galei eliminatorii din aceasta saptamana.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format international de succes (format original: My Style Rocks). Concurentele evolueaza in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce  le poate aduce succesul in televiziune.

GALA BRAVO AI STIL, 8 IULIE 2017. Denisa, capitan de echipa, in gala „Bravo, ai stil!”! Nu rata show-ul din aceasta seara, de la ora 22.00, la Kanal D

Raluca Badulescu are numai cuvinte de lauda la adresa fetei, declarandu-se multumita de outfitul pe care l-a ales Denisa pentru aceasta Gala.

„Niciodata nu m-as fi asteptat(…) Denisa m-a cucerit! Nu o mai recunosteam, nu era cea care a intrat in aceasta competitie!”, spune juratul.

GALA BRAVO AI STIL, 8 IULIE 2017. Si Iulia Albu se declara surprinsa intr-un mod placut de propunerea stilistica a Denisei: “Una peste alta, s-a descurcat foarte bine Denisa, desi nu aveam asteptari foarte mari de la ea”.

Daca va primi Denisa calificative maxime din partea juratilor veti putea afla in Gala din aceasta seara a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 44 REZUMAT, 16 MAI 2018

Ioana Badulescu

INSCRIERE LICEU 2016, REPARTIZARE COMPUTERIZATA LICEU 2016. Totul despre Admiterea la Liceu 2016

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Care este adevarul despre sarcina Loredanei, fosta concurenta MPFM5?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult