GALA BRAVO AI STIL 9 DECEMBRIE 2017.
Viata bate filmul

GALA BRAVO AI STIL 9 DECEMBRIE 2017. Concurenta eliminata in semifinala „Bravo ai Stil”. Cine sunt finalistele. FOTO

Semifinala celui de-al treilea sezon al show-ului BRAVO AI STIL a adus tinute spectaculoase dar si momente care au nascut comentarii aprinse atat intre cei trei invitati permaneti in galele saptamanale cat si la masa juriului. Si de aceasta data, Iuliana s-a bucurat de cea mai mare apreciere din partea juriului in conditiile in care trei dintre cei patru reprezentanti i-au acordat punctaj maxim.

La polul opus am regasit-o pe Anca deja obisnuita cu note mici in editiile BRAVO AI STIL de la final de saptamana. Clasament final al juriului: 1. Iuliana – 21 puncte (3 puncte venite din partea invitatilor permanenti), 2. Emiliana si Bianca, fiecare cu cate 13 puncte, 3 Alina – 9 puncte si 4. Anca – 7 puncte. In aceste conditii, Anca a intrat din nou in cursa pentru eliminare.

Au urmat nominalizarile facute de celelalte patru concurente. Singura protejata a fost Iuliana care a obtinut cele mai multe stelute de-a lungul emisiunilor desfasurate de-a lungul saptamanii. Bianca a nominalizat-o pe Alina, Alina a pronuntat numele Emilianei, Emiliana i-a dat un vot negativ Alinei in timp ce Iuliana a nominalizat-o pe Bianca,

Cu doua nominalizari primite din partea colegelor de competitie, Alina a intra si ea in cursa de eliminare, intr-un duel cu Anca.

Hotarator a fost insa clasamentul oferit de optiunile telespectatorilor: 1. Iuliana 25,9%, 2.Bianca 24,3%, 3.Emiliana 22,8%, 4.Alina 14,9%, 5. Anca 12,1 %. In urma voturilor publicului, Anca a parasit show-ul BRAVO AI STIL in faza semifinalelor.

GALA BRAVO AI STIL 9 DECEMBRIE 2017. Gala de senzatie a emisiunii „Bravo ai Stil” la Kanal D. Sambata, 9 decembrie 2017, vedem semifinala celui de-al 3-lea sezon „Bravo ai Stil”, practic eliminarea de astazi fiind cu u pas inainte de marea finala. Dupa miezul noptii aflam impreuna cine este concurenta eliminata in semifinala „Bravo ai Stil”. Imagini din emisiune vedeti mai jos. 

GALA BRAVO AI STIL 9 DECEMBRIE 2017. Pana atunci, sa aflam cateva spicuiri din editia de sambata seara. Penultima gala a sezonului are o tema celebra si asteptata atat de concurente, cat si de publicul telespectator: „Aripi de Inger”. Dupa gala de astazi vom afla cine sunt finalistele acestui sezon „Bravo, ai stil!”.

GALA BRAVO AI STIL 9 DECEMBRIE 2017. Astazi, in Gala „Bravo, ai stil!” vedem, printre altele, cum cei trei crai din Brigada Sexy canta o piesa celebra „Andre”. De asemenea, o vedem pe Ilinca Vandici cum face acrobatii in rochie de seara, insa cele mai asteptate momente sunt ale fetelor. Concurentele ne vor dezvalui cele mai sexy aparitii de pana acum, defiland in aripi de inger.

Stiri pe aceeasi tema

REBECA IANCU, ROMANII AU TALENT, 26 FEBRUARIE 2016. Un altfel de muzica!

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 SEPTEMBRIE 2015. Natasa, o tanara cu o copilarie grea

Delia Ion

PROGRAM LIDL, MEGA IMAGE, KAUFLAND DE PASTE 2018 – 6, 7, 8 SI 9 APRILIE 2018

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult