GALA BRAVO AI STIL E IN 8 NU IN 7 APRILIE 2018. Editie speciala in ziua de Paste, concurentele poarta tinute spectaculoase
Viata bate filmul

GALA BRAVO AI STIL 8 APRILIE 2018. Editie speciala in ziua de Paste, concurentele poarta tinute spectaculoase

GALA BRAVO AI STIL 8 APRILIE 2018. O noua gala Bravo ai Stil a fost, aseara, tematica fiind o editie speciala de Paste. In gala „Bravo ai Stil” de Paste, concurentele au purtat tinute spectaculoase, iar muzica traditional romaneasca, dansurile specifice, umorul si … prietenii imaginari au facut furori la Gala „Bravo, ai stil! All Stars”, duminica aceasta, in prima zi de Paste. In gala „Bravo ai Stil. All Stars” de duminica seara nu s-au facut eliminari.

GALA BRAVO AI STIL 8 APRILIE 2018. Rasturnare de situatie in clasamentul concurentelor. Pe primul loc in clasamentul juratilor a fost Silvia, iar in clasamentul telespectatorilor a fost Iuliana. In clasamentul juriului, pe locul 2 a fost Marisa si pe 3 Iuliana. Alina a fost pe ultimul loc. In editia de duminica seara nu s-au facut eliminari.

GALA BRAVO AI STIL 8 APRILIE 2018. Printre multele momente frumoase oferite de competitoarele show-ului si la o reprezentatie de teatru inedit, spectacol oferit de concurenta Silvia.

Emotia, tinuta, umorul si … prieteni imaginari au facut furori in platoul emisiunii odata cu intrarea in scena a concurentei Silvia.

“Sincera sa fiu nu ma asteptam la mai putin din partea ta, dar ceea ce ma bucura cel mai mult este ca niciodata nu stim (juriul – n.r.) la ce sa ne asteptam din partea ta! Asta este talentul tau! Tinuta este exceptionala! Iti multumim pentru show, Silvia!”, a spus Raluca Badulescu.

Nu doar Raluca Badulescu a fost impresionata de prestatia artistica si vestimentara a Silviei, ci si ceilalti jurati, Catalin Botezatu subliniind faptul ca pot fi prezentate momente unice in Gala, cu doar cateva elemente.

“Silvia … Un moment facut dintr-o lumanare, oua de Pasti si trei scaune goale! Asta inseamna sa ai inventivitate, creativitate si stil!”, a spus Catalin Botezatu.

GALA BRAVO AI STIL 8 APRILIE 2018. Redam mai jos cateva comentarii facute de fanii emisiunii pe pagina de Facebook a „Bravo ai Stil. All Stars”.

– „Tema galei este Pastele la Romani sau Carnavalul de la Venetia?”.
– „Silvia e cea mai creativa concurenta e deasupra tuturor cu 100 de clase. Indiferent de sustinatorii celorlalte ea ecla etajul 100″.
– „Tema galei e cum vrea Silvia, ca intotdeauna. Totul se invarte in jurul ei, a Denisei, dar, oare, daca ar fi venit oricare dintre concurente imbracata asa, avea sau nu stil?”.
– „Materialul ținutei este din colecția lui Botezatu, așa că mai clar decât atât !?… Eu nu știu dece nu recunosc ei adevărul și să meargă mai departe pe „cinstite” și anume, că acest „sezon” a fost creeat special pentru a o evidenția și a o departaja pe Silvia mai mult de celelalte câștigătoare și concurente ?! Așa era mai cu respect pentru toată lumea !…Așa…este doar o batjocură, un circ și o mahala întreaga emisiune !”.
– „Cred ca sunteti obosita si ca acest comentariu „vi se trage de la inrositul oulelor”; lasati Fb ca deja aveti mult prea multa „imaginatie” … Deh, Gala va fi difuzata maine”.

Image may contain: 2 people, people standing

Articole asemănătoare

MPFM 3 IULIE 2015. Elly surprinsa de fani intr-o ipostaza mai putin placuta

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 92 REZUMAT, 24 FEBRUARIE 2017. Dilara trece peste un stop cardiac insa starea ei de sanatate ramane critica

Delia Ion

BAHAR EPISODUL 111 REZUMAT, 27 IULIE 2017

Delia Ion