6.2 C
România
17 octombrie 2021
Life

Gala Culorile Lumii, un spectacol fascinant organizat la Sala Palatului de Fundatia Lumina. FOTO

Sala Palatului a gazduit, miercuri, un eveniment cultural unic, menit sa puna in valoare frumusetea si bogatia tarilor participante. Este vorba despre Gala Culturala Internationala „Culorile lumii”, un eveniment grandios organizat de Fundatia Lumina. Spectacolul a fost prezentat de Andreea Marin. 

Spectacolul „Culorile lumii” a mai fost prezentat pana acum in Filipine, de unde a pornit, apoi in Brazilia si urmeaza sa ajunga in Republica Moldova. Un spectacol grandios, plin de culoare, in care copii din 18 tari au transmis, prin cantecele si dansurile lor, mesaje de bucurie si de prietenie.

Anul acesta, festivalul se desfasoara in peste 30 de ari de pe 5 continente, Romania fiind una dintre tarile care gazduiesc acest eveniment cultural. De asemenea, in cadrul acestui festival, sapte copii din Romania vor reprezenta tara noastra la finale organizate in alte tari.

Copii talentati din Romania, Albania, Azerbaijan, Bangladesh, Franta,Georgia, India, Kazakhstan, Kosovo, Mexic, Africa de Sud, Tanzania, Tunisia, SUA, Ucraina, Filipine , Kenya si Rusia au urcat pe scena Salii Palatului din Bucuresti si au oferit un program artistic la nivel profesionist, pentru care s-au pregatit aproape un an.

A fost un spectacol grandios, plin de culoare, in care copii din 18 tari au transmis, prin cantecele si dansurile lor, mesaje de bucurie si prietenie. Spectacolul a fost prezentat de Andreea Marin, printre invitati numarandu-se personalitati ale vietii publice, oameni de afaceri din Romania si reprezentanti ai diverselor institutii cu care Fundatia Lumina colaboreaza in scopul popularizarii acestui eveniment cultural.

„Fundatia Lumina Institutii de invatamant” contribuie de peste zece ani la dezvoltarea unor proiecte educationale si culturale menite sa ajute tineri din areale culturale diverse in procesul lor de instruire si cunoastere.

Kenya
Kenya
Kazahstan
Kazahstan
Kosovo
Kosovo

Mexic
Mexic
Tunisia
Tunisia

 

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andreea Mantea nu vrea ca Mitrea sa asiste la nastere

Delia Ion

Psihologul Laura Maria Cojocaru: Poate parea paradoxal, dar grija fata de propria persoana nu e o forma de egoism, ci poate cea mai mare forma de altruism

Ioana Badulescu

CNA recomanda radiourilor si televiziunilor sa nu difuzeze reclame care contin greseli de limba romana

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult