21.1 C
România
26 septembrie 2022
Life

Gala Culorile Lumii, un spectacol fascinant organizat la Sala Palatului de Fundatia Lumina. FOTO

Sala Palatului a gazduit, miercuri, un eveniment cultural unic, menit sa puna in valoare frumusetea si bogatia tarilor participante. Este vorba despre Gala Culturala Internationala „Culorile lumii”, un eveniment grandios organizat de Fundatia Lumina. Spectacolul a fost prezentat de Andreea Marin. 

Spectacolul „Culorile lumii” a mai fost prezentat pana acum in Filipine, de unde a pornit, apoi in Brazilia si urmeaza sa ajunga in Republica Moldova. Un spectacol grandios, plin de culoare, in care copii din 18 tari au transmis, prin cantecele si dansurile lor, mesaje de bucurie si de prietenie.

Anul acesta, festivalul se desfasoara in peste 30 de ari de pe 5 continente, Romania fiind una dintre tarile care gazduiesc acest eveniment cultural. De asemenea, in cadrul acestui festival, sapte copii din Romania vor reprezenta tara noastra la finale organizate in alte tari.

Copii talentati din Romania, Albania, Azerbaijan, Bangladesh, Franta,Georgia, India, Kazakhstan, Kosovo, Mexic, Africa de Sud, Tanzania, Tunisia, SUA, Ucraina, Filipine , Kenya si Rusia au urcat pe scena Salii Palatului din Bucuresti si au oferit un program artistic la nivel profesionist, pentru care s-au pregatit aproape un an.

A fost un spectacol grandios, plin de culoare, in care copii din 18 tari au transmis, prin cantecele si dansurile lor, mesaje de bucurie si prietenie. Spectacolul a fost prezentat de Andreea Marin, printre invitati numarandu-se personalitati ale vietii publice, oameni de afaceri din Romania si reprezentanti ai diverselor institutii cu care Fundatia Lumina colaboreaza in scopul popularizarii acestui eveniment cultural.

„Fundatia Lumina Institutii de invatamant” contribuie de peste zece ani la dezvoltarea unor proiecte educationale si culturale menite sa ajute tineri din areale culturale diverse in procesul lor de instruire si cunoastere.

Kenya
Kenya
Kazahstan
Kazahstan
Kosovo
Kosovo

Mexic
Mexic
Tunisia
Tunisia

 

Related posts

MPFM 2 DECEMBRIE 2013: Este Corina o victima a violentei lui Traian

Bogdan

Robert Turcescu, dezvaluire uluitoare despre fetita sa: Vera are 1 an si 3 luni si inca n-a primit alocatie

Delia Ion

Allen Adonis, un cunoscut jurnalist, a murit intr-un grav accident rutier

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult