7.6 C
România
16 octombrie 2021
GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MARTIE 2016
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MARTIE 2016. Finala saptamanala nesperat de „cuminte” in comparatie cu zbuciumul din ultimele zile

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MARTIE 2016. Telespectatorii show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de o gala saptamanala fara certurile cu care ne obinuise emisiunea in ultimele saptamani. Singurul moment de tensiune a fost consemnat in prima parte, atunci cand Valentina a acuzat-o pe Liliana de faptul ca, pe de-o parte o consola pentru situatia complicata in care se afla, iar pe de alta parte incerca sa-i influenteze pe ceilalti concurenti sa o nominalizeze pe Cristina pentru a parasi emisiunea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MARTIE 2016. In cele dn urma, baietii au fost pusi sa nominalizeze o fata pe care si-ar fi dorit sa intre in cursa de eliminare, in timp ce fetele au decis care este baiatul care ar putea parasi casa MPFM5, peste o saptamana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MARTIE 2016. Rezultatul nomonalizarilor a fost unul in mare parte previzibil, Cristian si Ciprian, insotit de doamna Virginica, urmand a intra in „competitia” pentru eliminarea din acest show.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MARTIE 2016. Moderatoarea Mirela Boureanu Vaida a anuntat si clasamentele generale date de voturile telespectatorilor. Nu au fost consemnate surprize sau schimbari spectaculoase in cele doua ierarhii: Adriana fiind aleasa „mireasa saptamanii” in timp ce Valentin s-a mentinut pe primul loc la baieti, in fata lui Florin care le-a cerut din nou sustinatorilor lui sa nu-l mai voteze, in conditiile in care isi doreste sa paraseasca emisiunea peste numai cateva saptamani.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MARTIE 2016. Marea surpriza a galei a venit insa de la decizia staffului de a mai permite ca inca o fata sa devina concurenta cu drepturi depline. Este vorba despre Denisa, o pitesteanca in varsta de 22 ani, cu veleitati artistice de vreme ce a tinut sa-si prezinte in fata telespectatorilor numeroasele medalii cucerite la mai multe concursuri de dans.

Chestionata de doamna Mirela in legatura cu baiatul din competitie care i-a atras atentia, Denisa a marturisit ca prezenta lui Florin este cea care a determinat-o sa-si ceara participarea la show, obiectivul ei fiind formarea unui cuplu cu el, chiar daca este constienta ca in acest moment acesta petrece foarte mult in preajma Alexandrei.

O finala saptamanala nesperat de „linistita” in comparatie cu numeroasele conflicte care au caracterizat ultimele zile de competitie, fara schimbari in clasamentele generale, cu o noua concurenta dar si cu o situatie incerta in privinta Valentinei care, dezamagita ca nu intrat in cursa pentru eliminare, a decis sa plece din show fara acordul staffului.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Flavius si Raluca, fericiti impreuna la aproape jumatate de an de la iesirea din competitie

Delia Ion

MPFM 31 OCTOMBRIE 2015. Adriana a intrat in vizorul telespectatorilor MPFM5 dornici de carcoteala

Delia Ion

FERMA VEDETELOR, 17 MAI 2016. Rasturnare de situatie, primul duelist se alege dintre Paul Ipate si Sorana Darclee

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult