ANA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 MARTIE 2015. Fanii emisiunii cred ca staful a schimbat rezultatul votului privind eliminarea Anei

Gala de sambata 14 martie a emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” a fost una dintre cele mai asteptate dintre cele desfasurate pe parcursul acestui an. Nivelul interesului a constat in prezenta in emisiune a mamelor catorva dintre concurente dar si de votul final in privinta iesirii din competie a Anei, in acest moment una dintre petele de culoare al show-ului.

Desi dorinta expresa a fetei a fost aceea de a parasi competitia si ea a fost aprobata in acesta decizitie atat de familie ei cat si de colegii de emisiune, inclusiv de Petru, rezultatul votului a fost unul extrem de surprinzator: s-a decis ramanerea Anei in competitie cu un procentaj destul de categoric: 65,7% – 34,3%.

A fost un rezultat nescontat de numerosii fani ai acestei emisiuni care nu avea cum sa nu atraga si numeroase semne de intrebare asupra corectitudinii lui.

CITESTE SI: MPFM SEZON 4. Fanii celui mai iubit cuplu al sezonului nemultumiti de staf

Nu este pentru prima oara in acest sezon in care staful emisiunii este acuzat ca schimba rezultatele voturilor venite din partea publicului, in functie de interese.

Ca si in alte cazuri, fanii MPFM devin acuzatori pe baza rezultatelor de pe „neoficiale” unde mai mult de 60% dintre cei care isi exprimasera o optiune, votasera eliminarea Anei. Interesant este faptul ca in cazul celuilalt vot, asupra sortii lui Nicolae, in emisiune a fost exact acelasi rezultat ca si pe „neoficiale”!

Apropiatii fenomenului MPFM nu numai ca observa cum voturile anuntate in emisiuni nu corespund cu tendintele de pe retelele de socializare insa se simt si umiliti de faptul ca „turcii” profita de banii acumulati de pe urma sms-urilor venite de la telespectatori fara insa a le respecta si optiunile.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA DIN ISTANBUL ULTIMUL EPISOD DIN SEZONUL 1 REZUMAT, 12 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 AUGUST 2015. Elena, imagini de senzatie de pe litoral

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 NOIEMBRIE 2015. Valentina si Aurel pe punctul de a se desparti din cauza scenelor de gelozie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult