-0.7 C
România
26 ianuarie 2021
RADU MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 MAI 2015. Radu si Simona, dansuri tandre pe parcursul petrecerii

La intrarea in casa show-ului „Mireasa pentru fiul meu”, Radu s-a prezentat publicului drept „Casanova” si multi au zambit in mod ironic. Treptat, constanteanul a demonstrat ceea ce poate si intr-un interval relativ scurt de timp a format un cuplu cu Andrada, cea mai spectaculoasa dintre fetele intrate in competitie pe parcursul lunii februarie.

Dupa o relatie fluctuanta, Radu si Andrada au decis sa puna capat povestii de iubire desi pentru toti apropiatii acestei emisiuni este evident faptul ca Andrada nutreste inca sentimentele destul de puternice pentru fostul ei partener.

In aceste conditii, petrecerea organizata dupa ultima gala saptamanala nu i-a cazut foarte bine Andradei in conditiile in care Radu a stat mai tot timpul in preajma Simonei, de mai multe ori ei fiind surprinsi dansand romantic.

Radu si Andrada nu mai formeaza un cuplu, dar suferinta despartirii se poate observa doar la ea. Concurentei nu i-a picat bine ca Radu dansa si o îmbratisa pe Simona, asa ca a preferat sa stea singura si suparata.

Radu se comporta exact ca un Don Juan si a trecut imediat la o noua cucerire. Concurentul a fost surprins in ipostaze tandre cu Simona, comportându-se afectuos cu ea.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 NOIEMBRIE 2015. Telespectatorii MPFM5 isi pun intrebari cu natura relatiei dintre doua dintre concurente

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 SEPTEMBRIE 2015. Concurentii cred ca Valentin s-a jucat cu sentimentele Ellei

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 83 REZUMAT DE LUNI 16 IANUARIE 2017. Cansu afla accidental ca a pierdut sarcina si sufera o depresie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult