GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MAI 2016
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MAI 2016. Rasturnari spectaculoase de situatie in topurile voturilor telespectatorilor

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MAI 2016. Gala saptamanala de la „Mireasa pentru fiul meu” a adus noi episoade tensionate care definesc de mai multe saptamani atmosfera dintre taberele rivale dar si rasturnari spectaculoase de situatie in clasamentele generale ale voturilor venite de la telespectatori.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MAI 2016. Prima parte a fost alocata concursurilor a caror miza finala este castigarea unui automobil pus la bataie de staff-ul show-ului matrimonial, cadou devenit deja o obisnuita pentru ultima parte a fiecarui sezon de „Mireasa pentru fiul meu”.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MAI 2016. Ce-a de-a doua jumatate a finalei saptamanale a avut mai multe momente care i-au tinut pe telespectatori cu sufletul la gura. Mirela Boureanu Vaida a avut-o ca invitata in platou pe femeia care a surprins pe toata lumea la mijlocul acestei saptamani, atunci cand a declarat in timpul unei interventii telefonice ca doneaza un apartament Natasei si lui Catalin.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MAI 2016. Desi propunerea invitatei pare la prima vedere cat se poate de serioasa, pentru moemnt, atat Natasa cat si Catalin, s-au ferit sa accepte propunerea inedita venita din partea admiratoarei lor.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MAI 2016. Un alt pol de interes al galei l-a avut in prim plan pe Ionut, acuzat de una dintre fostele iubite, de agresivitate fizica si verbala, subiect dezbatut de mai multe tabloide in aceasta saptamana. Cum era de asteptat, Ionut a negat acuzatiile, sustinut si mama lui dar si unul dintre cei mai buni prieteni.

S-a ajuns la citirea deciziilor in privinta continuarii Tatianei in aceasta competitie dar si a urmatorului concurent careva intra in cursa de eliminare.

A fost a doua oara cand Tatiana a reusit sa iasa cu bine dintr-o astfel de incercare, 52,7% dintre cei care au votat exprimandu-se pentru continuarea concurentei in emisiune.

Clasate pe locurile 2 si 3 in topul voturilor desimpatie, Emilia si Mihaela au fost salvate din cursa spre eliminare pentru saptamana viitoare. Ramasa in competitie cu Natasa, Denisa a avut de partea ei mai putine voturi astfel incat ar putea fi eliminata in gala de saptamana viitoare.

Adriana si Valentinau ramas lideri in cele doua topuri, la fete si la baieti. In schimb, in topul masculin am avut parte de o noua rasturnare de situatie in privinta ocupantului locului 2. De aceasta data, Eduard l-a secondat pe Valentin, compensand coborarea din clasamentul feminin a iubitei lui, Lavinia.


32-09-65-023 de demoisiledornata

Articole asemănătoare

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 32, 8 OCTOMBRIE 2015. Macit vrea sa-i inapoieze colierul cu sfere lui Neriman insa ea il refuza

Delia Ion

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MARTIE 2016. Finala saptamanala nesperat de „cuminte” in comparatie cu zbuciumul din ultimele zile

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2015. Laurentiu si Marianita, la fel de indragostiti si dupa un an si jumatate de relatie

Delia Ion