2.9 C
România
21 februarie 2024
GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MARTIE
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 MARTIE 2015. Mama lui Elly, evolutie criticata de toti fanii show-ului MPFM4

Ultima gala saptamanala desfasurata in Casa de la Stefanesti a adus in prim-plan cateva mame de concurente dintre care s-a desprins „prestatia” deplorabila a invitatei de la Clinceni, localitatea de origine a lui Elly, lidera autoritara a topului „mireasa saptamanii”.

Telespectatorii au urmarit cu atentie evolutia din gala a mamei lui Elly apoi posesorii de Antena Play au avut parte de cateva spectacole neplacute oferite de cea care ar fi trebuit sa fie un sprinji real pentru fata sa si iubitul acesteia.

Desigur ca in contextul ultimelor luni, nimeni nu se astepta ca mama lui Elly sa-si manifeste simpatia fata de Cristian insa toti apropiatii cuplului format de acesta cu Elly sperau la un comportament respectuos al invitatei in gala.

Nu a fost sa fie asa caci pe tot parcursul sederii in Casa, mama lui Elly s-a comportat execrabil fata de Cristian si fata de colegii de competitie a fiicei ei, carora le-a adresat numeroase reprosuri.

CITESTE SI: MPFM 16 MARTIE 2015. Elly este luata la rost pentru fuga de la treburile gospodaresti

Primul acuzat a fost Cristian pe care l-a tras la raspundere in continuare pentru faptul ca nu are sentimente reale fata de Elly si ca o dezonoreaza in fata intregii tari desi toti apropiatii fenomenului MPFM au observat ca gesturile lui Elly sunt la fel de provocatoare ca ale lui Cristian.

Show-ul invitatei a continuat cu alte gesturi umilitoare la adresa lui Cristian. In timp ce pe iubitul fiicei sale il ponegrea cu fiecare ocazie, mama lui Elly s-a gandit ca ar fi util sa-l laude pe Petru in fata lui Elly si Cristian tocmai pentru a-l umili pe cel mai iubit concurent al acestei stagiuni.

Apoi, mama lui Elly si-a focalizat atentia spre cei care i-au incurajat pe Cristian si pe fiica sa sa-si urmeze sentimentele si sa-si traiasca frumoasa poveste de dragoste.

L-a certat pe Marian, iubitul Cristianei, pentru ca la un moment dat a consolat-o pe Elly. I-a reprosata acestuia ca se tine dupa Elly si Cristian numai din interes desi este binecunoscuta prietenia adevarata dintre cei doi baieti.

Mama lui Elly nu a uitat-o nici pe Simona careia i-a atras atentia ca face imprudenta sa intervina in a-i impaca pe Elly si Cristian atunci cand intre ei apar discutii in contradictoriu.

Comportamentul invitatei nu a fost trecut insa cu vederea de numerosii fani ai acestui show care au ripostat pe masura, in postari pe internet: „halal mama, este clar ca nu il vrea pe Cristian, urat caracter mama asa si fiica”, „limitata la creier e masa lui Elly”, „ce tupeu de tzaranca pocnita”, „ce nesuferita femeie este mama lui Eli. dupa ce ca nu face nici mancare si mananca gatit de Simona si Cristiana se mai si ia de Simona si iubitul Cristianei”.

Related posts

DIANA CAZAN, VOCEA ROMANIEI 2015. VIDEO. Diana are o voce magistrala

Lucy Ionesco

CAUCIUCURI DE IARNA 2016. Ce prevede Legea cauciucurilor de iarna, cand punem anvelopele de iarna

Lucy Ionesco

ANDREI MIHAI SURDU, PIANIST DE EXCEPTIE LA ROMANII AU TALENT din 25 MARTIE 2016

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult