GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Florin si Alexandra au primit cele mai multe nominalizari si au intrat in cursa pentru eliminare

Delia Ion
By Delia Ion martie 26, 2016 20:24

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Florin si Alexandra au primit cele mai multe nominalizari si au intrat in cursa pentru eliminare

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Prima parte a finalei saptamanale a fost dominata de momentul anuntarii concurentului a carui soarta va fi decisa de public, prin vot, pana la gala din week-endul viitor. Desi informatiile care circulau pe Facebook il dadeau pe Tudor ca mare favorit in “duelul” cu Ciprian pentru a intra in cursa directa de eliminare, calculele au fost date peste cap.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Fanii lui Ciprian au fost mai multi decat anti-fanii lui Tudor astfel ca fiul doamnei Virginica si-a adjudecat “duelul” la o diferenta mai mare de zece procente, dorinta lui Ciprian de a parasi competitia fiind acum foarte aproape de a se implini.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Cea de-a doua parte a emisiunii a oferit o noua ocazie concurentilor MPFM5 de a face noi nominalizari “strategice”, fiind a doua saptamana consecutiva in care niciunul dintre locatarii casei de la Stefanesti nu a fost protejat de public.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Deja “beneficiari” in saptamana trecuta a nominalizarilor venite de la colegii de competitie, Ciprian si Tudor nu au avut ocazia de a vota dar nici de a fi nominalizati de ceilalti.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Intuind ca aceasta ar putea fi ocazia ideala de a iesi din show “conform regulamentului”, Florin a rugat o mare parte din concurenti sa fie el cel nominalizat.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. O dorinta care a cazut foarte bine atat pentru adversarii lui Florin cat si pentru cei care au inteles ca eventuala iesire din competitie a lui Florin ar reprezenta o oportunitate pentru accederea in fazele finale ale MPFM5.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Desi optiunile concurentilor au fost destul de variate, intr-un final, Florin si Alexandra au primit cele mai multe nominalizari, intrand intr-un surprinzator “duel” care va permite unuia dintre ei sa intre in cursa de eliminare.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.