8.7 C
România
16 octombrie 2021
GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Florin si Alexandra au primit cele mai multe nominalizari si au intrat in cursa pentru eliminare

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Prima parte a finalei saptamanale a fost dominata de momentul anuntarii concurentului a carui soarta va fi decisa de public, prin vot, pana la gala din week-endul viitor. Desi informatiile care circulau pe Facebook il dadeau pe Tudor ca mare favorit in „duelul” cu Ciprian pentru a intra in cursa directa de eliminare, calculele au fost date peste cap.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Fanii lui Ciprian au fost mai multi decat anti-fanii lui Tudor astfel ca fiul doamnei Virginica si-a adjudecat „duelul” la o diferenta mai mare de zece procente, dorinta lui Ciprian de a parasi competitia fiind acum foarte aproape de a se implini.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Cea de-a doua parte a emisiunii a oferit o noua ocazie concurentilor MPFM5 de a face noi nominalizari „strategice”, fiind a doua saptamana consecutiva in care niciunul dintre locatarii casei de la Stefanesti nu a fost protejat de public.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Deja „beneficiari” in saptamana trecuta a nominalizarilor venite de la colegii de competitie, Ciprian si Tudor nu au avut ocazia de a vota dar nici de a fi nominalizati de ceilalti.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Intuind ca aceasta ar putea fi ocazia ideala de a iesi din show „conform regulamentului”, Florin a rugat o mare parte din concurenti sa fie el cel nominalizat.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. O dorinta care a cazut foarte bine atat pentru adversarii lui Florin cat si pentru cei care au inteles ca eventuala iesire din competitie a lui Florin ar reprezenta o oportunitate pentru accederea in fazele finale ale MPFM5.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 MARTIE 2016. Desi optiunile concurentilor au fost destul de variate, intr-un final, Florin si Alexandra au primit cele mai multe nominalizari, intrand intr-un surprinzator „duel” care va permite unuia dintre ei sa intre in cursa de eliminare.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 OCTOMBRIE 2016. Ce mai fac Elly si Cristian, fosti concurenti MPFM 4

Cristiana Petrariu Bota

BRAVO AI STIL, 26 FEBRUARIE 2018. LIVE ONLINE. O noua saptamana de foc pentru concurente. Denisa isi sarbatoreste astazi ziua de nastere

Ioana Badulescu

REZULTATE ADMITERE 2017 UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI. Facultatile din cadrul Universitatii din Bucuresti afiseaza rezultatele la admitere pe 29 iulie 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult