10.9 C
România
18 octombrie 2021
GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2016. Cearta, scene de agresivitate, duel verbal intre liderii clasamentului, intrare surpriza in casa in cea mai spectaculoasa finala din acest an

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2016. Gala incendiara la „Mireasa pentru fiul meu”. In fapt, tipul de trei ore alocat ultimei emisiuni din aceasta saptamana a parut insuficient pentru multitudinea de materiale care urmau sa fie discutate impreuna cu „eroii” din competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2016. Cum era de asteptat, o mare parte din timp a fost dedicata evenimentelor care au urmat scandalului „tigarilor” prvocat in seara zilei de joi, de doamna Virginica si de Ciprian. Staff-ul apus din nou la dispozitia concurentilor doua pachete de tigari care urmau sa fie licitate de cei doritori, banii de achizitie urmand sa fie retrasi si marele premiu al competitiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2016. Se pare ca anterior licitatiei, concurentii se vorbisera intre ei sa achizitioneze cele doua pachete de tigari cu putin peste suma de 150 de lei/bucata, pretul de pornire impus de staff.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2016. „Calculele hartiei” nu au mai fost insa respectate si mai multi dintre concurenti au plusat pana cand sumele finale de achizitie s-au oprit in jurul sumei de 400 de lei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2016. Primul care a reactionat a fost Florin care le-a reprosat colegilor ca nu au respectat intelegerea initiala si au cheltuit o suma prea mare din suma rezervata marelui premiu.

O remarca in urma careia Florin a intrat in conflict cu cei carora li se adresase printre care si Marius, cel care se dovedise a fi cel mai bun prieten al lui de la intrarea in competitie, „iubitul” Natasei neezitand sa-l acuze pe Florin ca a intrat in show doar pentru a pune mana pe o parte insemnata din premiul final.

A urmat un nou episod extrem de agresiv ai carui actanti au fost Ciprian si Tudor. Ciprian si-a exprimat si el dezamagirea pentru faptul ca s-a platit suma de 400 de lei pentru un pachet de tigari apoi a strigat sfidator, in gura mare, ca toti au primit tutun doar datorita scandalului facut de el.

A urmat o riposta pe masura din partea lui Tudor care a fost pe punctul de a-l lovi pe fiul doamnei Virginica, enervat de modul in care Ciprian a pus problema.

Tudor a fost inconjurat imediat de cativa colegi care l-au impiedicat sa faca un gest nesabuit si lucrurile au inceput sa se calmeze abia dupa ce acesta a iesit in afara casei, implorat de doamna Luiza sa renute la gandurile sale violente.

Trecand la surprizele placute ale galei, este de remarcat faptul ca, dupa iesirea deliberata a Mariei din competitie (a decis sa paraseasca show-ul desi fusese votata de telespectatori sa ramana), show-ul a primit un nou concurent in persoana lui Catalin Movileanu.

Catalin este o figura cunoscuta de apropatii fenomenului MPFM in conditiile in care el a participat, din postura de concurent, la primul sezon transmis de Antena 1. El a fost o figura importanta a acelei stagiuni, intrarea lui la MPFM5 anuntand inca de pe-acum o lupta acerba pentru locurile limitate in marea finala.

Spre final, baietii au fost pusi sa aleaga un concurent care ar urma sa fie propus telespectatorilor pentru eliminare, in timp ce fetele au decics care dintre ele va astepta votul eliminator care va fi anunta la finalul saptamanii viitoare.

Conform asteptarilor, Aurel si Cristina sunt cei doi concurenti cae au intrat in cursa de eliminare, niciunul dintre ei nefiind in postura de a fi protejat de voturile exprimate de public.

Finalul de emisune a reprezentat insa si o dezamagire pentru cei care doreau detronarea cuplului Adriana-Valentin, din postura de lideri ai clasamentelor de simpatie. Valentin a ramas pe primul loc al clasamentului, in fata lui Florin si a lui Ciprian, in timp ce Adriana le-a devansat pe Liliana si Loredana.
76-23-54-123 de dbgfdgvcddasaas

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cand colegii se plang de conditiile din casa…Teodor ar mai sta un sezon

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 73 REZUMAT, 6 IANUARIE 2017. Dupa ploi apare soarele, dupa boala lui Zeynep apar nuntile mult asteptate

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA 29 AUGUST 2015. Elly: Mama, te iubesc foarte mult!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult