21.1 C
România
24 septembrie 2023
GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MAI 2016
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MAI 2016. Se simte adierea finalei MPFM5 si acest lucru ascute rivalitatile dintre concurenti

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MAI 2016. Gala Mireasa pentru fiul meu a insemnat un nou episod din cursa concurentilor spre finala competitiei dar si o noua etapa scursa in concursul pentru castigarea automobilului pus in joc de staff-ul MPFM5.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MAI 2016. La capitolul certitudini, trebuie consemnata eliminarea lui Constantin din cursa pentru premiul reprezentat de masina, colegii lui de echipa luand decizia ca iubitul Loredanei sa nu mai aiba nicio sansa de a pleca acasa la volanul unui autoturism nou nout.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MAI 2016. Un alt punct de interes al finalei saptamanale l-au reprezentat discutiile pe seama evenimentului neasteptat care a urmat intentiei cuplului Loredana-Ionut de a parasi joi show-ul difuzat de Antena 1.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MAI 2016. Desi Mihaela a plans atat imediat dupa iesirea Loredanei si a lui Ionut pe poarta casei MPFM5 cat si pe parcursul emisiunii desfasurate vineri in direct, in principal Loredana, secondata de Adriana, nu au crezut in sinceritatea iubitei lui Constantin.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MAI 2016. Mai mult decat atat, lacrimile Mihaelei au fost puse pe seama dorintei de victimizare cu scopul de a mai atrage de partea ei cateva voturi venite din partea telespectatorilor care s-au mentinut neutri pana in acest moment.

Finalul galei a marcat anuntarea deciziei in privinta Denisei, intrata saptamana trecuta in cursa de eliminare. Majoritatea telespectatorilor care au votat in aceasta privinta au decis ca Denisa sa-si continue aventura in acest show, doar 45,9% dintre optiuni mergand catre eliminarea pitestencei.

S-a trecut si la o noua runda de nominalizari considerate strategice. La capatul exprimarii optiunilor tuturor concurentilor, Natasa si Tatiana au acumulat cele mai multe nominalizari, cate 8, urmate de Constantin cu 5, Catalin cu 4 si Vladut tot cu 4.

In conditiile in care nu s-au citit clasamente generale de voturi, se va astepta pana la gala de saptamana viitoare pentru a se cunoaste in prima faza numele concurentilor care vor concura intre ei, apoi, peste doua saptamani numele celui sau celei care va intra in cursa directa de eliminare.


43-02-56-304 de demoisiledornata

Related posts

Florin, anunt important pentru fosti si actuali sustinatori: Daca ati facut asta gandindu-va ca voi ramane manipulat..

Delia Ion

DILA EPISODUL 41, 26 IUNIE 2015. Suat il aresteaza pe Riza dupa ce strange probe pentru uciderea lui Ihsan

Delia Ion

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE 2016. Afla ce ti-au prescris astrele pentru ziua de marti!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult