GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MARTIE 2015. Cristian, Elly, Radu si Andrada au trebuit sa aleaga intre dragoste si bani

Bogdan
By Bogdan martie 28, 2015 21:56

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MARTIE 2015. Cristian, Elly, Radu si Andrada au trebuit sa aleaga intre dragoste si bani

Cel mai asteptat eveniment al galei saptamanale a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” a fost citirea scrisorilor venite de la comisia de decizie a emisiunii cu referire la conditiile care trebuie indeplinite pentru ca Radu si Cristian sa reintre in competitie.

Atat cei doi concurenti care au ales sa sara gardul casei, pe parcursul ultimei saptamani, Cristian si Radu, cat si iubitele lor Elly si Andrada au fost pusi in fata unei alegeri decisive: au trebuit sa aleaga intre premiul substatial care ar fi urmat sa-l castige in finala si contnuarea in emisiune alaturi de persoana iubita.

In urma cu o saptamana, Cristian si Radu ocupau primele doua locuri ale topului celor mai votati concurenti ai acestui sezon astfel incat era de prevazut faptul ca au sanse mari de a ajunge in marea finala. Conditia pusa de comisia de decizie a fost aceea ca ei sa renunte la premiul de 100.000 de lei, in cazul in care vor castiga competitia, sau vor pierde jumatate de premiu, daca vor ajunge in finala.

In cazul celor doua cupluri, se pare ca dragostea este pe primul loc, deoarece toti patru au raspuns ca vor renunta la premiu pentru a fi impreuna. “Exista o şansa ca Radu sau Cristian sa intre in competitie, cu o conditie. Daca veti ajunge in finala şi va veti casatori, trebuie sa renuntati la suma de 100-000 de lei. in cazul in care ajungeti printre finalişti, veti primi doar jumatate de suma, iar restul se va imparti intre concurenti. Ce decizie luati?”, i-a intrebat Andreea Mantea pe fiecare concurent in parte, sambata, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

“Da, sunt de acord. Sunt sigur. Sunt pregatit sa lupt pentru relatia noastra. Imi este foarte dor de ea!”, a declarat Radu, sambata, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1. “Bineinteles ca sunt de acord. Nici nu se pune problema”, a spus Andrada.

“Acum sunt mai hotarat ca niciodata. Sunt mai pregatit ca niciodata sa lupt. Nu ma intereseaza banii”, a afirmat Cristian. “Normal ca renunt la premiu. Vreau doar sa fiu cu el!”, a spus Elly.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.