GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IUNIE 2016. Scandal intre concurenti si staff. Mirela Boureanu Vaida i-a pus la punct
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IUNIE 2016. Scandal intre concurenti si staff. Mirela Boureanu Vaida i-a pus la punct

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IUNIE 2016. Scandal in gala Mireasa pentru Fiul Meu de sambata, 4 iunie 2016. Petalentinii au acuzat stafful ca i-a dezavantajat in ultima proba si au spus ca renunta toti membrii echipei la premiul constand intr-un autoturism. Componentii echipei Petalentinii au abandonat cursa pentru masina, in favoarea echipei Strumfilor. Membrii echipei Petalentinii au facut, insa, scandal mare cu prezentatorul emisiunii, dar si cu Mirela Boureanu Vaida. Mai mult, Comisia de Disciplina Mireasa pentru Fiul Meu urmeaza sa ia o decizie privind abandonul echipei Petalentinilor. 

„Nu poti continua cu acest gen de oameni. Eu stiam ca sunt puternici”, le-a transmis dezamagita Mirela Boureanu Vaida, dupa tot scandalul de la Mireasa pentru Fiul Meu 2016, gala de sambata.

„Cand ati fost cu unul in plus, nu v-ati sesizat. Dar acum a trebuit sa va scoateti un ochi. De ce acum cand ei au o proba castigata inaintea voastra, simtiti ca sunteti tot voi lezati?”, a intrebat revoltata Mirela Boureanu Vaida. „E prea mult. Mai bine mor in picioare, decat sa traiesc in genunchi”, a raspuns Valentin, suparat.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IUNIE 2016. Astfel, echipa Strumfilor nu mai poate continua individual, dupa abandonul echipei Petalentinilor. „Cei mai puternici concurenti continua lupta pentru masina. „Ceilalti au cedat atat de usor probabil ca si-au dat seama ca nu mai au nicio sansa”, le-a spus Mirela.

Se incing deciziile, iar Comisia de Disciplina MPFM 5 va veni cu o decizie radicala in privinta celor care au abandonat competitia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Cristina ii surprinde pe fanii MPFM5 cu imagini in care apare alaturi de noul ei iubit

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Tensiuni neprevazute in cuplul celui mai indragostit concurent al acestui sezon

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IUNIE 2016. Valentin, Adriana, Loredana, Ionut, Vladut si Natasa au anuntat, suparati, ca ei renunta la marele premiu constand intr-o masina. Moderatorul nu a reusit sa-i stapaneasca, astfel ca discutiile s-au aprins rapid. Loredana a afirmat ca s-a injosit la ultima proba, insa in platou a intrat Mirela Boureanu Vaida, care i-a pus repede la punct.

„Loredana, te injosesti cand abandonezi si pleci cu coada intre picioare. Au fost alte situatii in care te-ai injosit”, i-a spus Mirela dupa ce Loredana a spus suparata ca s-a injosit!

„Cum puteti sa spuneti ineptiile astea ca ma injosesc, ca eu vreau sa plec…Pai ce, suntem aici la gradinita?”, a izbucnit Mirela.

„Este egalitate, dar ati pierdut prima proba. Oricum ar da-o si ce varianta ati lua, nu puteti sa fiti voi castigatorii. N-aveati cum astazi sa castigati. Lasati orgoliile si nu fiti caposi. Decizia de astazi va influenteaza decizia pentru urmatoarele saptamani. La ambitii sunteti primii. Faceti ceva sa nu mai pierdeti”, le-a spus Mirela Boureanu Vaida.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IUNIE 2016. Concurentii din echipa Petalentinii au fost pusi sa spuna individual daca mai vor sa continue cursa pentru castigarea masinii. Valentin si Adriana au refuzat, la fel si Ionut, Loredana, Natasa si Vladut.

„Bun va rog sa mergeti in casa. Din acest moment echipele se desfiinteaza, se vor forma noi echipe din Echipa Strumfilor”, a spus Mirela. Unul dintre ei va castiga masina!

Stiri pe aceeasi tema

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 37 REZUMAT, 4 APRILIE 2016. Cihan este retinut de politie in urma aparitiei unor informatii controversate din trecut

Delia Ion

BILETUL ZILEI 14 SEPTEMBRIE 2016. Porto, favorita clara in fata fostei adversare a Astrei Giurgiu

Delia Ion

BRAVO AI STIL 15 MARTIE 2017. Denisa vs Marisa, ironii pe banda rulanta

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult