21.1 C
România
24 septembrie 2023
GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2016
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2016. Finala saptamanala lipsita de spectacolul pe care-l asteapta telespectatorii MPFM5

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2016. Iubitorii show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” au avut parte sambata de o gala saptamanala mediocra desi stafu-ul si-ar fi dorit una cu adevarat speciala, ocazionata de zilele festive de 1 si 8 martie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2016. Au fost invitati in platou pentru a participa la gala mai multi apropiati ai emisiunii. Probabil ca scopul aducerii acestora ar fi fost crearea unor dialoguri concurenti-public insa rezultatul a fost unul sub asteptari, in conditiile in care la rampa a iesit doar Dana Ivan, una dintre cele mai cunoscute telespectatoare ale sshow-ului MPFM.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2016. O telespectatoare care si-a exprima deschis dezamagirea pentru evolutia lui Florin pe care nu-l vede interesat de partea matrimoniala a show-ului, si foarte bucuroasa de intrarea in competitie a lui Catalin Movileanu, un concurent care atat in primul sezon de „Mireasa pentru fiul meu” cat si in actuala stagiune a parut „total pregatit” pentru o relatie sentimentala concretizata printr-o casatorie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2016. Mai multi dintre concurenti au avut ocazia sa se revada cu persoanele cele mai apropiate, Nicoleta, Ionut, Vladut, Ciprian, Liliana, Alexandru si Alexandra imbratisandu-i pe cei dragi in timp ce Florin si Lavinia au dialogat telefonic cu persoane din familie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2016. Totusi mult zgomot si putine realizari intr-o finala saptamanala care nu a reusit sa dezbata vreun subiect cu adevarat interesant, o finala saptamanala departe de spectacolul cu care ne obisnuisera galele in trecut.

Momentele cu adevarat interesante au venit abia in ultimul sfert de ora al emisiunii atunci cand s-au anuntat numele concurentului care urma sa paraseasca MPFM5, in urma voturilor exprimate de telespectatori, precum si cele doua topuri care reflecta rezultatul simpatiilor publicului.

Conform asteptarilor, concurentul desemnat de fanii MPFM5 sa paraseasca aceasta competitie a fost Aurel, intrat de mai multa vreme in dizgratiile celor care urmaresc zilnic acest show. O decizie care a adus tristete si lacrimi pentru Cristina, cea care isi dorea foarte mult sa devina istorie pentru MPFM.

In privinta clasamentelor simpatiilor telespectatorilor, la fete, Adriana a ramas „mireasa saptamanii”, urmata de Liliana si, surprnzator de Alexandra, propulsata pe podium de apropierea fata de Florin.

La baieti, chiar daca multi dintre internauti asteptau cu sufletul la gura detronarea liderului Valentin, si propulsarea lui Florin pe primul loc, acest lucru nu s-a intamplat caci iubitul Adrianei se bucura in continuare de sustinearea unui numar insemnat de fani.

Valentin a ramas pe prima treapta a clasamentului, urmat de Florin, probabil taxat pentru hotararea lui de a parasi show-ul, in luna aprilie, si de noul si totodata vechiul concurent, Catalin Movileanu, cel care se anunta a fi o „nuca tare” in cea de-a doua parte a sezonului.
98-23-43-129 de dbgfdgvcddasaas

Related posts

MPFM 7 IULIE 2015. Andrada poate fi surpriza placuta a finalului de sezon

Delia Ion

RETETE DE PASTE 2016. RETETA PASCA CU BRANZA. Cum sa prepari pasca cu branza de vaci ca la bunica

Bogdan

ALEXANDRA LIXANDRU ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Balada populara la doar 9 ani!

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult