10.3 C
România
25 septembrie 2021
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 SEPTEMBRIE 2016. Schimbari majore in noul sezon MPFM 6
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 NOIEMBRIE 2016. Tensiuni in Casa MPFM 6

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 NOIEMBRIE 2016. Sfarsitul de saptamana aduce o noua gala a emisiunii matrimoniale Mireasa pentru Fiul Meu. Vedem care este situatia intre concurentii din casa si ce cupluri au reusit sa supravietuiasca tensiunilor din ultimele zile. De asemenea, telespectatorii sunt nerabdatori sa afle cine sunt mireasa si mirele saptamanii.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 NOIEMBRIE 2016. La sfarsitul saptamanii trecute, am avut parte de o surpriza in Casa Mireasa pentru Fiul Meu. Noi concurenti au pasit in platou, desi ei sunt de fapt fosti concurenti. Este vorba despre Danut si Radu, care au decis sa revina in competitia matrimoniala.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 NOIEMBRIE 2016. Zvonurile nu au incetat sa apara dupa ce Danut si Radu au intrat in Casa MPFM 6. Ba ca se pregateste intrarea lui Traian, a lui Lilisor, a lui George sau a altor concurenti, telespectatorii nu au contenit sa lanseze supozitii cu privire la noii intrati in Casa MPFM. Liliana a dezmintit zvonul, declarand ca nu are de gand sa revina in competitie, deoarece vrea sa lase sansa castigatorii marelui premiu concurentilor noi.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 NOIEMBRIE 2016. Saptamana aceasta suntem nerabdatori sa aflam cine vor fi mirii saptamanii. Sa fie Valentin mirele saptamanii, iar la fete sa iasa Andrada, Andreea ori sa revina Mihaela in prim-plan? Ramane sa aflam dupa ce Paula Chirila va citi clasamentul.

Citeste si: George, fost concurent, pregatit sa intre in Casa MPFM

A fost in MPFM 3, dar acum vrea sa revina in Casa Mireasa pentru Fiul Meu

Liliana, anunt privind intrarea ei in Casa MPFM 6

O bomba SEXY va da peste cap clasamentul de la Mireasa pentru Fiul Meu. FOTO

 

 

 

Stiri pe aceeasi tema

Elaine pense que le temps est venu de former une famille

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 AUGUST 2016. Ce fac Emilia si Nicolae. FOTO

Bogdan

FERMA VEDETELOR, 1 IUNIE 2016. Castigatorul Ferma Vedetelor, ales din trei finalisti! Marea finala Ferma Vedetelor e sambata la Pro TV

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult