GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. Razboiul celor doua tabere continua furibund dupa plecarea lui Florin din show

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. Telespectatorii show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de o gala saptamanala dominata de noile regrupari ale taberelor de competitori dupa iesirea din competitie a lui Florin si a Alexandrei, cuplul care parea a avea potentialul de a se lupta de la egal la egal cu Valentin si Adriana, in cursa spre castigarea competitiei.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. S-au schimbat replici dure intre cele doua bisericute formate pe de-o parte cuplurile Constantin-Mihaela si Eduard-Lavinia, sustinute de Tatiana si Denisa si de cealalta parte cuplurile Valentin-Adriana si Ionut-Loredana, acompaniati de Liliana si Natasa.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. Cum era de asteptat, duelul a fost unul echilibrat atat din punct de vedere al numarului de concurenti implicati cat si al entuziasmului cu care cele doua tabere si-au sustinut argumentele.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. Dupa certurile ramase fara niciun rezultat notabil, s-a trecut la un nou episod de votari strategice care a evidentiat si mai mult rivalitatea dintre concurenti.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. Rezultatele finale ale votului au adus-o pe Tatiana in postura de lidera nedorita in topul nominalizarilor, 8 colegi de competitie dorind ca ea sa intre in cursa de eliminare. Cum treapta a doua a fost ocupata, la egalitate, de trei concurenti: Constantina, Loredana si Ionut, fiecare cu cate 6 voturi, a fost nevoie ca staff-ul sa decida ce se va intampla in urmatoarea saptamana.

Astfel s-a hotarat ca publicul telespectator sa aiba la dispozitie o saptamana intreaga in care sa decida prin vot care dintre cei patru concurenti va intra in cursa directa de eliminare.

Finalul galei i-a aprtinut lui Valdut si implicit anuntarii rezultatului votului in privinta soartei concurentului in aceasta competitie. Au fost optiuni destul de apropiate insa, in final, s-a decis ca Vladut sa ramana concurent MPFM5 cu 57,1% din totalul voturilor exprimate.

Stiri pe aceeasi tema

EXATLON 16 APRILIE 2018. LIVE KANAL D VIDEO. Razboinici vs Faimosi, cea mai dura lupta

Ioana Badulescu

IN PUII MEI 20 APRILIE 2016. Bendeac ii aduce lui Versace un rival in smecherie! VIDEO

Bogdan

SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. SUBIECTE – REZOLVARE SUBIECTE ROMANA LA EVALUAREA NATIONALA, 22 IUNIE 2015

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult