22.8 C
România
4 octombrie 2023
GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. Razboiul celor doua tabere continua furibund dupa plecarea lui Florin din show

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. Telespectatorii show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de o gala saptamanala dominata de noile regrupari ale taberelor de competitori dupa iesirea din competitie a lui Florin si a Alexandrei, cuplul care parea a avea potentialul de a se lupta de la egal la egal cu Valentin si Adriana, in cursa spre castigarea competitiei.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. S-au schimbat replici dure intre cele doua bisericute formate pe de-o parte cuplurile Constantin-Mihaela si Eduard-Lavinia, sustinute de Tatiana si Denisa si de cealalta parte cuplurile Valentin-Adriana si Ionut-Loredana, acompaniati de Liliana si Natasa.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. Cum era de asteptat, duelul a fost unul echilibrat atat din punct de vedere al numarului de concurenti implicati cat si al entuziasmului cu care cele doua tabere si-au sustinut argumentele.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. Dupa certurile ramase fara niciun rezultat notabil, s-a trecut la un nou episod de votari strategice care a evidentiat si mai mult rivalitatea dintre concurenti.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 MAI 2016. Rezultatele finale ale votului au adus-o pe Tatiana in postura de lidera nedorita in topul nominalizarilor, 8 colegi de competitie dorind ca ea sa intre in cursa de eliminare. Cum treapta a doua a fost ocupata, la egalitate, de trei concurenti: Constantina, Loredana si Ionut, fiecare cu cate 6 voturi, a fost nevoie ca staff-ul sa decida ce se va intampla in urmatoarea saptamana.

Astfel s-a hotarat ca publicul telespectator sa aiba la dispozitie o saptamana intreaga in care sa decida prin vot care dintre cei patru concurenti va intra in cursa directa de eliminare.

Finalul galei i-a aprtinut lui Valdut si implicit anuntarii rezultatului votului in privinta soartei concurentului in aceasta competitie. Au fost optiuni destul de apropiate insa, in final, s-a decis ca Vladut sa ramana concurent MPFM5 cu 57,1% din totalul voturilor exprimate.

Related posts

NOAPTEA CAMPIONILOR 14 OCTOMBRIE 2016. Bombardierul Viorel Simion si-a aparat centura intercontinentala IBF

Delia Ion

ADONIS CRASH BOOM, ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. Semifinala 1 Romanii au Talent

Lucy Ionesco

BILETUL ZILEI 16 MARTIE 2017. Se decid sfert-finalistele din Liga Europa

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult