9.2 C
România
25 octombrie 2021
GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 APRILIE 2016
Viata bate filmul

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 APRILIE 2016. Decizie surprinzatoare in privinta eliminarii lui Florin din competitie

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 APRILIE 2016. Finala acestei saptamani a fost asteptata cu mare interes de fanii MPFM5, in principal datorita deciziile care urmau sa fie anuntate in cazul plecarii lui Florin din competitie dar si a urmatorului concurent care era desemnat de fani pentru a intra in cursa directa de eliminare.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 APRILIE 2016. Prima parte a galei a stat sub semnul probelor pe perechi devenite o obisnuita la show-ul matrimonial prezentat de Mirela Boureanu Vaida. S-a inceput cu ghicirea de catre concurenti care ascultau muzica in castile puse pe urechi a cuvintelor spuse de parteneri.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 APRILIE 2016. A urmat apoi proba de cunostinte generale la care competitorii MPFM5 au raspuns sub amenintarea spargerii baloanelor cu heliu. Premiul celor doua concursuri au fost castigarea lourilor vacante pentru o iesire in club.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 APRILIE 2016. In emisiunea care a inceput la ora 17:00 s-au alternat discutiile purtate de concurenti, majoritatea in contradictoriu, cu o noua runda de voturi strategice care, in final, i-au adus in prima etapa de eliminare pe Alexandra, Alexandru si Marius, toti trei dornici sa paraseasca show-ul cat mai repede.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 APRILIE 2016. In privinta concurentului care va intra saptamana viitoare in cursa directa de eliminare, optiunile publicului telespectator au fost foarte echilibrate. Au fost salvati Tudor si doamna Luiza dar si Vladut, Tatiana fiind concurenta a carei soarta va fi decisa saptamana viitoare de telespectatori.

Ultimele minute ale galei au fost alocate deciziei luate in privinta lui Florin. Desi acesta isi exprimase speranta ca telespectatorii ii vor intelege dorinta de a parasi cat mai repede emisiunea si de a pleca la munca in Grecia, rezultatul final al votului a surprins pe multa lume.

Domana Mirela a deschis plicul cu rezultatul final al votului si a anuntat ca publicul a decis ramanerea in emisiune a lui Florin, optiunile fiind apropiate: 51%-49%.

Stiri pe aceeasi tema

GALA BRAVO AI STIL, 19 NOIEMBRIE. LIVE. Nicio concurenta nu a fost eliminata sambata. Teo, in lacrimi! GALERIE FOTO

Delia Ion

Program supermarketuri si mall-uri pe 30 Noiembrie – 1 si 2 Decembrie 2016. Program Posta Romana si spitale de Sf. Andrei si Ziua Nationala a Romaniei

Cristiana Petrariu Bota

EVA TIMUS, NEXT STAR 17 MARTIE 2016. VIDEO. TALENTATA SI CU O VOCE DIVINA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult