MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

GALA SAPTAMANALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 SEPTEMBRIE 2015. Lavinia si Emanuel continua competitia!

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 SEPTEMBRIE 2015. Prima finala saptamanala a sezonului numarul 5 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” le-a dat posibilitatea concurentilor ce a face cunostinta cu primele voturi venite din partea telespectatorilor menite sa elimine sau sa patreze in competitie pe cei doi nominalizati la finalul saptamanii trecute.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 SEPTEMBRIE 2015. A fost insa si ziua in care concurentii au invatat ce inseamna spiritul de colegialitate si posibilitatea de a sacrifica o anumita suma de bani in schimbul salvarii unor colegi de competitie.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 SEPTEMBRIE 2015. Conform votului exprimat de public, Lavinia ar fi trebuit sa fie eliminata din show iar Emanuel sa continuie in competitie. Colegii din competitie au fost insa hotaratori si au ales ca Lavinia si Emanuel sa ramana locatari ai casei de la Stefanesti, in schimbul sumei de 5.000 provenita din bonusul oferit de staff la inceputul acestei editii.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 SEPTEMBRIE 2015. Aceasta finala saptamanala a mai avut insa un moment la fel de spectaculos ca si soarta celor doi concurenti. Este vorba despre discutia purtata intre doamna Mirela, pe de-o parte, si Robert si Valentin, de cealalta parte.

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 SEPTEMBRIE 2015. Acuzati la inceputul acestei saptamani ca si-au anunta prezenta in aceste sezon de „Mireasa pentru fiul meu” inainte de a pasi in casa MPFM5, contrar directivelor producatorilor acestei emisiuni, Robert si Valentin s-au vazut nevoiti sa se apere.

Robert a postat pe pagina personala de Facebook numeroase mesaje prin care-si tinea la curent prietenii virtuali cu etapele prin care trece pâna in momentul in care intrat in competitie.

„Da, am anuntat oamenii ca voi intra la „Mireasa pentru fiul meu”! Fetita pe care o pup in poza este sora fostei mele prietene. Ultimele 3 zile le-am petrecut in casa, cu mama si bunica mea”, a confirmat Robert la „Mireasa pentru fiul meu”.

Dupa ce a confirmat o parte dintre postari, baiatul a dat-o la intors: „As dori sa mi se deschida pagina de Facebook si sa se vada faptul ca nu eu am postat conversatiile respective. Mesajul de la staff nu e postat de mine, ci de cineva care vrea sa-mi faca rau”.

Nici Mirea Boureanu Vaida nu s-a lasat mai prejos, ironizandu-l pe concurentul MPFM5 pus in dificultate de propriile vorbe: „Probabil ca a fast o conspiratie internationala care ti-a dorit raul!”, au fost vorbele prin care moderatoarea acestui show a tinut sa puna lucrurile in ordine si sa-i demosntreze lui Robert ca a devenit putin credibil inca din prima saptamana de emisiune si ca acest lucru ar putea sa-l coste in urmatoarea perioada a competitiei.

Stiri pe aceeasi tema

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 16 REZUMAT, 12 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 OCTOMBRIE 2015. Robert crede ca Eduard va forma curand un cuplu cu Liliana

Delia Ion

CAND VISEZI FOC. INTERPRETARE VISE cu FOC sau INCENDIU vazute, in general, ca simboluri pozitive

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult