GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE
Viata bate filmul

GALA SAPTAMANALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2016. Florin si Alexandra au ajunsla mana colegilor de competitie

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2016. Finala saptamanala fara marile surprize de la gala anterioara care au dat peste cap multe dintre calculele fanilor show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2016. Primele doua ore ale emisiunii au fost alocate concursului in urma caruia urma sa se stabileasca numele a dou concurenti MPFM5 care vor beneficia de o excursie la malul marii. La capatul a trei probe spectaculoase, castigatoare au fost declarate Liliana si Tatiana.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2016. In partea a doua a finalei saptamanale au fost prezentate cateva materiale pe seama carora s-au purtat discutii individuale cu cei surprinsi in diverse ipostaze de camerele de supraveghere.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2016. Intr-unul dintre materiale, Denisa ii marturisea Emiliei ca isi doreste sa plece acasa deoarece, la ultima iesire in oras,  impreuna cu grupul, s-a intalnit cu mama ei pecare a vazut-o foarte suparata.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2016. Aceasta varianta a fost insa infirmata chiar de mama Denisei care, invitata in emisiune, a negat ca ar fi probleme acasa si i-a cerut fiicei sale sa renunte la gandurile de a parasi competitia.

Nu au putut fi trecute cu vederea o noua serie de ironii facute de Ionut la adresa lui Marius, fostul prieten din show, cu care a pornit un mic razboi purtat de la distanta.

Pe placul antifanilor cuplului Adriana-Valentin afost si materialul in care cei doi au avut o noua contra in care Adriana l-a pus din nou la punct pe iubitului ei, eveniment trecut insa la incidente minore, pe parcursul emisiunii desfasurate in direct.

S-a trecut la un nou val denominalizari „strategice” in urma carora s-a decis ca Vladut si Denisa sa intre in cursa spre eliminare, publicul avand posibilitatea ca, in saptamana urmatoare, sasalveze pe unul dintre ei.

Punctul culminant al galei l-au reprezentat ultimele zece minute, cele in care au fost anuntate rezultatele voturilor telespectatorilor in privinta reprimirii in competitie a lui Florin si a Alexandrei, in postura de concurenti cu drepturi depline.

Alexandra a fost prima care a primit vestea cea buna, in conditiile in care 54,9% dintre votanti au decis ca ea sa ramana in competitie.

Desi prevestea ca 80% dintre telespectatori vor vota ca el sa fie in continuare concurent MPFM5, Florin a trebuit sase multumeasca doar cu 69,4% dintre optiunile fanilor acestui show, un procent totusi categoric al telespectatorilor care il vad in continuare pe Florin in postura de concurent cu mari sanse la finala competitiei.

Soarta finala a lui Florin si a Alexandrei va fi decisa insa la finalul saptamanii viitoare, cand colegii lor de competitie vor fi pusi in postura de a vota eliminarea celor doi sau ramanerea lor in casa MPFM5.

02-53-23-540 de dbgfdgvcddasaas

Stiri pe aceeasi tema

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 17 REZUMAT, 1 IANUARIE 2018

Delia Ion

REZULTATE EVALUARE BUCURESTI 2017, EDU.RO. Note Evaluare Nationala / Capacitate pe Bucuresti – UPDATE

Ioana Badulescu

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 65 REZUMAT, 29 APRILIE 2016. Ates descopera ca Bahar este adevarata fiica a lui Mehmet si a lui Hasret

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult