Social

Geanina Terceanu si fratii Becali au fost arestati preventiv

Judecatoarea Geanina Terceanu si fratii Becali au fost arestati preventiv vineri seara. Geanina Terceanu, retinuta joi de procurorii DNA, ar fi primit 220.000 de euro mita, în perioada 2009 – 2012, pentru a-i achita pe cei 8 oameni din fotbal inculpati si ulterior condamnati in dosarul Transferurilor.

Potrivit procurorilor, judecatoarea Geanina Terceanu a avertizat o persoana prin intermediul careia primise banii de la fratii Becali sa nu le spuna nimic anchetatorilor despre implicarea ei, potrivit referatului DNA.

In data de 3 aprilie 2012, Geanina Terceanu a pronuntat în dosarul respectiv o hotarâre de achitare fata de toti inculpatii în temeiul dispozitiilor art. 10 lit. a din Codul de procedura penala din anul 1968 — ‘fapta nu exista’.

Foto: Antena 3

Stiri pe aceeasi tema

Centrul medical COVID din Bucuresti, inaugurat de Iohannis in stare de urgenta, ar fi fost cedat unei clinici private

Teodora Badescu

Proiect CNAS: Cardul de sanatate nu mai este obligatoriu pe perioada starii de urgenta. Medicii de familie ar putea acorda consultatii de la distanta

Cristiana Petrariu Bota

Medicul Mircea Beuran va fi plasat in arest la domiciliu, a decis Tribunalul Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult