Generalul COLDEA, dupa ce a fost audiat in Parlament: Resping toate atacurile, sunt nefondate

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 9, 2015 17:23

Generalul COLDEA, dupa ce a fost audiat in Parlament: Resping toate atacurile, sunt nefondate

Generalul Florian Coldea, directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii (SRI), a fost audiat luni la Parlament. Coldea a dat explicatii in fata parlamentarilor din Comisia de control a activitatii SRI privind acuzatiile aduse la adresa sa de Elena Udrea, iar la iesire, explicatiile sale au fost vagi si de respingere a atacurilor facute de Udrea, asa cum era de asteptat.

“Resping public atacurile si afirmatiile la adresa SRI si a mea. Le consider nefondate si denigratoare, iar in cazul in care sunt persoane care au dovezi care pot proba respectivele afirmatii ii invit sa le puna la dispozitia Justitiei. Inainte de prezentarea raportului auditului intern al SRI ma voi retrage pentru a-i permite generalului de securitate sa prezinte concluziile si sa raspunda intrebarilor formulate de membrii comisiei “, a declarat Florian Coldea la iesire.

Afla aici mai multe detalii despre audierile lui Coldea din Parlament

Presedintele Comisiei SRI, Georgian Pop, a declarat ulterior ca audierile de luni s-au incheiat, dar nu s-au terminat.

Coldea a spus mai apoi ca a pus la dispozitie comisiei toate documentele si a completat ca SRI a actionat impartial in limitele legii in conditiile in care anul trecut a fost unul electoral.

HotWeek.ro iti recomanda si: De ce vrea DNA sa o aresteze pe Elena Udrea

Elena Udrea il acuza pe Florian Coldea ca a coordonat campania de denigrare la adresa ei si ca i-ar fi cerut sotului sau cinci sute de mii de euro, pentru Sebastian Ghita. Comisia parlamentara de Control a cerut Serviciului Roman de Informatii sa puna la dispozitie toate informatiile necesare audierii conducerii SRI. Liberalii spun ca deputatul PSD Sebastian Ghita, membru in comisia SRI, n-ar trebui sa participe la sedinta, pentru ca este implicat in scandal.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.