George Copos vrea sa fie eliberat conditionat. Magistratii au amanat decizia

Corina Alexandru
By Corina Alexandru februarie 11, 2015 12:17

George Copos vrea sa fie eliberat conditionat. Magistratii au amanat decizia

George Copos ar putea fi eliberat conditionat din arest. Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 vor analiza astazi dosarul omului de afaceri privind eliberarea conditionata. De precizat ca George Copos a executat o treime din pedeapsa primita dupa contopirea dosarelor Loteria 1 si a transferurilor de jucatori.

UPDATE: Decizia magistratilor privind eliberarea lui George Copos a fost amanata pentru 25 februarie. George Copos a recuperat 202 zile lucrate in atelierul de tamplarie si din crearea de lucrari stiintifice. In sala de judecata a fost fiica lui Copos, Alexandra, alaturi de sotul ei. Acesta i-a zambit o singura data, la final, fostul patron al Rapidului fiind foarte nervos.

HotWeek.ro iti recomanda si: DOSARUL TRANSFERURILOR: Cine sunt amantele a trei dintre condamnati?

Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea conditionata, deoarece fostul actionar al clubului Rapid intrunea toate conditiile, astfel ca dosarul ajunge astazi pe masa judecatorilor.

Omul de afaceri a executat o treime din pedeapsa de 4 ani si 6 luni de inchisoare, cat a fost stabilita de catre Tribunalul Bucuresti, dupa contopirea condamnarilor primite in dosarele Loteria 1 si a transferurilor de jucatori. Din pedeapsa i se scad 30 zile, pentru ca George Copos a scris o carte si a prestat activitati de tamplarie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.