George Scutaru, eliberat din functia de consilier prezidential. Iohannis l-ar putea numi in fruntea SIE
Breaking News

George Scutaru, eliberat din functia de consilier prezidential. Iohannis l-ar putea numi in fruntea SIE

George Scutaru nu mai este consilier prezidential pe probleme de securitate, presedintele Klaus Iohannis eliberandu-l vineri din functie. Potrivit unor surse politice, George Scutaru ar putea fi numit la conducerea Serviciului Roman de Informatii (SIE). Decretul privind eliberarea din functie a lui George Scutaru a fost deja semnat de Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

”Decret pentru eliberarea din funcția de consilier prezidenţial pentru securitate națională a domnului Adrian-George Scutaru.

Decret pentru numirea în funcţia de consilier prezidenţial pentru securitate naţională a domnului Ion Oprișor”.

George Scutaru a fost numit consilier în decembrie 2014, acesta fiind nevoit să demisioneze din Parlament:

”Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru onoarea de a fi fost coleg cu dumneavoastră în acest mandat și pentru onoarea de a fi fost deputat în Camera Deputaților timp de 10 ani. Mulțumesc buzoienilor și celor de pe Valea Buzăului care m-au creditat și m-au votat timp de 3 mandate. Mulțumesc colegilor din Comisia de apărare și președinților ( Comisiei — n.r.) cu care am lucrat foarte bine, domnul deputat Stănișoară, domnul deputat Canacheu și domnul Mocioalcă și mai ales minunaților colegi liberali, colegilor mei deputați având onoarea să le fiu (…) și lider de grup. Domnule Neacșu (n.r.—liderul grupului PSD de la Camera Deputaților), ați dat dovadă de eleganță în relația cu opoziția, domnule președinte Zgonea vă mulțumesc și dumneavoastră pentru colaborare și să știți că îmi voi aminti cu nostalgie chiar și de momentele când îmi tăiați microfonul”, a spus Scutaru, în plenul Camerei Deputaților.

Stiri pe aceeasi tema

Cotele obligatorii pentru distribuirea refugiatilor intre tarile UE nu intrunesc majoritatea

Cristiana Petrariu Bota

CCR respinge sesizarea Avocatului Poporului, Legea „fara penali in Guvern” ramane neschimbata

Ioana Badulescu

Ce spun reprezentantii Guvernului despre capacitatea spitalelor din Romania de a face fata pandemiei: Desi este o presiune foarte mare, inca suntem intr-o zona care poate fi controlata

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult