Ciolos
Politica

George Soros a finantat organizatii care lucreaza cu PSD, dezvaluie Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a facut o serie de declaratii surprinzatoare la Adevarul Live. Ciolos a afirmat ca miliardarul George Soros a finantat organizatii din Europa care lucreaza cu PSD si a subliniat ca oricum Soros si-a facut averea inclusiv din speculatii pe bursa. 

Intrebat ce parere are despre asocierea care se face deseori intre guvernul tehnocrat pe care il reprezinta si miliardarul George Soros, premierul Ciolos a afirmat ca nu are timp si chef sa combata sa dea curs unor asemenea „prostii”.

„Se înceară într-o parte a mass-media să se creeze o conotatie negativă unor temeni care sa fie legați de guvern. S-a întâmplat cu termenul tehnocrat, pentru a da o conotație negativă guvernului”, a spus Ciolos.

Dacian Ciolos a punctat asupra insistentei cu care s-a sugeat ca Guvernul sau este fie unul manevrat de George Soros, fie manevrat de Comisia Europeana.

„Soros este o persoană care și-a făcut averea inclusiv din speculații pe bursă, care a finanțat organizații din Europa de Est, inclusiv organizații care lucrează cu PSD, apropiate de PSD sau de alte partide. S-a încercat să se pună semnul egal între societatea civilă și Soros. Nu prea am suficientă energie și timp pentru a combate asemenea prostii”, a declarat premierul.

Stiri pe aceeasi tema

Victor Ponta s-a intalnit in Arabia Saudita cu regele Salman Bin Abdulaziz Al Saud. Vizita continua in Qatar, Kuweit si Emiratele Arabe

Cristiana Petrariu Bota

Acte normative incluse in sedinta de Guvern din 27 mai

Cristiana Petrariu Bota

Documente privind votul in diaspora, predate de AEP la DNA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult