24.5 C
România
1 octombrie 2022
Ciolos
Politica

George Soros a finantat organizatii care lucreaza cu PSD, dezvaluie Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a facut o serie de declaratii surprinzatoare la Adevarul Live. Ciolos a afirmat ca miliardarul George Soros a finantat organizatii din Europa care lucreaza cu PSD si a subliniat ca oricum Soros si-a facut averea inclusiv din speculatii pe bursa. 

Intrebat ce parere are despre asocierea care se face deseori intre guvernul tehnocrat pe care il reprezinta si miliardarul George Soros, premierul Ciolos a afirmat ca nu are timp si chef sa combata sa dea curs unor asemenea „prostii”.

„Se înceară într-o parte a mass-media să se creeze o conotatie negativă unor temeni care sa fie legați de guvern. S-a întâmplat cu termenul tehnocrat, pentru a da o conotație negativă guvernului”, a spus Ciolos.

Dacian Ciolos a punctat asupra insistentei cu care s-a sugeat ca Guvernul sau este fie unul manevrat de George Soros, fie manevrat de Comisia Europeana.

„Soros este o persoană care și-a făcut averea inclusiv din speculații pe bursă, care a finanțat organizații din Europa de Est, inclusiv organizații care lucrează cu PSD, apropiate de PSD sau de alte partide. S-a încercat să se pună semnul egal între societatea civilă și Soros. Nu prea am suficientă energie și timp pentru a combate asemenea prostii”, a declarat premierul.

Related posts

Iohannis, dupa gala ONU: Romania isi va asuma problemele grave cu care se confrunta comunitatea internationala

Lucy Ionesco

Iohannis a semnat decretul privind modificarea Legii drepturilor de autor

Ioana Badulescu

Fostul presedinte al Romaniei, dat in judecata de Dan Voiculescu

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult