-10.9 C
România
8 februarie 2023
Externe

Germania este cea mai buna tara din lume, SUA – cea mai puternica, Luxemburg are cel mai prietenos mediu de afaceri

Germania este cea mai buna tara din lume, in conformitate cu noua analiza prezentata, miercuri, la Forumul Economic Mondial de la Davos. Totodata, Statele Unite sunt cea mai puternica tara din lume, Thailanda este cel mai bun loc in care sa pornesti o afacere, iar Luxemburg are cel mai prietenos mediu de afaceri, potrivit analizei citate de publicatia electronica Politico.

Astfel, Germania ocupa primul loc in topul celor mai bune tari din lume datorita economiei puternice, influentei de care se bucura in lume si concentrarii sale pe probleme globale esentiale, cum ar fi criza migrantilor si unitatea zonei euro.

Clasamentele pe natiuni sunt menite sa reflecte modul in care tarile sunt percepute la nivel global. Ele au fost realizate de US News & World Report, BAV Consulting si Wharton School de la Universitatea din Pennsylvania.

Analiza a evaluat 60 de tari si a alcatuit 24 de clasamente, pe o gama larga de criterii, de la sustenabilitate pana la influenta economica.

Daca Germania a primit cele mai multe puncte la criteriile cumulate, Statele Unite ale Americii sunt cea mai puternica tara din lume. India este lider al economiilor emergente. Germania este cea mai buna tara pentru antreprenoriat, si Luxemburg este mediul de afaceri cel mai prietenos. Italia este tara cu cea mai bogata traditie si Brazilia tara care merita cel mai mult sa fie vizitata. Thailanda este cel mai bun loc in care sa pornesti o afacere, Canada se afla in fruntea listei tarilor cu cea mai buna calitate a vietii.

Related posts

Un lunetist britanic a salvat un tata si pe copilul sau de la moarte. ISIS planuia sa ii decapiteze

Lucy Ionesco

Posibila catastrofa ecologica in Crimeea, ascunsa de autoritati. Mii de persoane au fost evacuate, dupa ce s-au produs o serie de emisii la uzina chimica Kramski Titan

Ioana Badulescu

Acordul Brexit, respins pentru a doua oara de Parlamentul Marii Britanii cu o majoritate covarsitoare

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult