-1.8 C
România
27 ianuarie 2021
Germania, Italia, Franta , Spania, Belgia si Elvetia vor face presa impreuna
Externe

Ziare din Germania, Italia, Franta , Spania, Belgia si Elvetia au semnat un acord de parteneriat

Germania, Italia, Franta , Spania, Belgia si Elvetia vor face presa impreuna. Un numar de sapte ziare din aceste tari vor fi partenere, gratie unui acord semnat de redactiile ziarelor respective in cadrul Aliantei europene a cotidianelor lidere (Leading european newspaper alliance).

Die Welt din Germania, El Pais din Spania, La Repubblica din Italia, Le Soir din Belgia, Le Figaro din Franta si cotidienele elvetiene Tages-Anzeiger si La Tribune de Geneve vor publica simultan, in fiecare zi, unul sau doua articole adecvate.

In platforma creata in acest scop s-a stabilit ca un anumit numar de subiecte, incluse in cronici, interviuri, articole de opinie sa faca obiectul unor anchete care se vor desfasura in comun.

Stiri pe aceeasi tema

MAE: Germania a actualizat lista „zonelor de risc“ din Romania, au fost introduse judetele Neamt si Caras-Severin

Cristiana Petrariu Bota

Trump le sugereaza locuitorilor din Carolina de Nord sa voteze de doua ori, o data prin posta, o data in persoana. Activisti: Este ilegal, nu-l ascultati pe presedinte

Cristiana Petrariu Bota

Turcia accepta sa-si retraga trupele din Irak, dupa discutii ample purtate la Consiliul de Securitate al ONU

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult