Gheorghe Nichita a fost plasat in arest la domiciliu
Stiri locale

Gheorghe Nichita a fost plasat in arest la domiciliu

Gheorghe Nichita, primarul autosuspendat al municipiului Iasi, a primit, vineri, de la Curtea de Apel schimbarea măsurii de control judiciar cu arest la domiciliu. Primarul Nichita s-a autosuspendat, zilele trecute, din funcţia de vicepreşedinte al PSD la nivel naţional, după valul de dezvăluiri despre metodele prin care îşi urmărea iubita, pe Adina Samson. Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Nichita s-a folosit de poliţiştii locali, pe care i-a pus pe urmele Adinei Samson.

Primarul Iaşului a spus vineri, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că fosta sa soţie îi este o foarte bună prietenă. „Să ştiţi că soţia mea îmi este o prietenă foarte bună şi în tot timpul i-am spus că este soţia mea”, a precizat Nichita.

Premierul Victor Ponta declara că primarul municipiului Iasi nu ar trebui arestat preventiv. Şi asta pentru că nu este vorba despre un infractor periculos care să reprezinte o ameninţare pentru cetăţeni. Ponta a dat de înţeles că primarul Gheorghe Nichita ar trebui anchetat în libertate.

Primarul Iaşului s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte al PSD la nivel naţional, după valul de dezvăluiri despre metodele prin care îşi urmărea amanta.

Nichita a mai afirmat că până la clarificarea situaţiei sale juridice atribuţiile de preşedinte al PSD Iaşi au fost preluate de către Victorel Lupu, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Iaşi. Nichita cercetat penal pentru abuz în serviciu. El a fost reţinut de procurori săptămâna trecută, însă judecătorii l-au pus sub control judiciar.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

Spitalul de Urgenta Suceava, primul din Romania certificat cu standard anti-spaga. Pacientii sunt informati prin afise ca plicul cu bani nu aduce servicii medicale mai bune

Cristiana Petrariu Bota

Mangalia: Un barbat, adus mort pe plaja de valuri

Cristiana Petrariu Bota

La Iasi se deschide un laborator de biologie moleculara special amenajat pentru testarea probelor in vederea detectarii Covid-19

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult