Știri locale

Gheorghe Stefan vrea in arest la domiciliu din cauza unor probleme grave de sanatate

Gheorghe Stefan, cunoscut si ca Pinalti, vrea sa fie plasat in arest la domiciliu din cauza starii tot mai proaste de sanatate. Starea de sanatate a primarului  municipiului Piatra Neamt si fost actionar al clubului de fotbal „Ceahlaul” s-a agravat in penitenciar, motiv pentru care avocatii acestuia vor sustine cererea de a fi plasat in arest la domiciliu in fata magistratilor de la Inalta Curte.

Declaratia ii apartine unuia dintre avocatii edilului pietrean, care a enumerat si afectiunile de care sufera Gheorghe Stefan: leucemie galopanta, cancer la prostata, probleme cardiace acute, probleme la coloana care pot duce la paralizie si chiar iminenta unui infarct.

Avocatii lui Gheorghe Stefan au precizat ca insista chiar sa fie inlocuita masura arestarii preventive cu arestul la domiciliu, pentru ca, intr-adevar, starea de sanatate a clientului lor s-a agravat in penitenciar. Intre timp, se asteapta rezultatele de la Institutul National de Hematologie pentru a fi depuse la dosar. Pe baza acestora, dar si pe baza faptului ca Gheorghe Stefan nu s-a sustras niciodata anchetei si nu prezinta astfel nici un risc, reprezentantii lui Pinalti  vor sustine maine cererea in fata magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

De precizat ca Gheorghe Stefan a fost adus joi, 19 februarie, la Tribunalul Neamt, pentru procesul in care este acuzat de spalare de bani.

Gheorghe Stefan se afla in inchisoarea Jilava din 29 octombrie 2014, pentru acuzatia de trafic de influenta si spalare de bani in dosarul „Microsoft”.

Articole asemănătoare

Ghenele de bloc dispar din Bucuresti, la cerinta UE. Consilierii generali au luat decizia zilele trecute

Lucy Ionesco

Programul Initiativa Timisoara poate deveni o adevarata Proclamatie de la Timisoara. Si alte orase sunt asteptate sa se alature

Lucy Ionesco

A murit Eduard Minasian, unul dintre cei mai buni profesori de matematica din Romania

Lucy Ionesco