Ghiseele Tarom de check-in de pe Aeroportul Otopeni vor fi mutate
Social

Ghiseele Tarom de check-in de pe Aeroportul Otopeni vor fi mutate

Ghiseele Tarom de check-in de pe Aeroportul Otopeni din Bucuresti vor fi mutate, anunta transportatorul aerian national. Astfel, ghiseele de check-in ale Tarom vor fi mutate din vechiul terminal al aeroportului Henri Coanda in terminalul nou, incepand din noaptea de marti spre miercuri.

Este vorba de aproximativ de 20 de ghişee, astfel că TAROM nu va mai avea niciun ghişeu în vechiul terminal, au declarat pentru News.ro reprezentanţii companiei.

„Ne aşteptăm la un flux crescut de pasageri pentru perioada următoare. Prin urmare, tendinţa de dezvoltare a companiei TAROM a atras după sine dorinţa de a le oferi clienţilor condiţii optime, atât în timpul zborului, cât şi pe timpul de aşteptare la sol”, arată compania, într-un comunicat.

Oficialii TAROM subliniază că pasagerii care îşi fac check-in-ul la aeroportul Otopeni nu vor suporta costuri suplimentare.

„Planul strategic de revitalizare şi dezvoltare pentru Compania Naţională TAROM cuprinde măsuri pro-client, ţintite în special pe creşterea competitivităţii în acest segment de piaţă”, adaugă reprezentanţii companiei.

TAROM estimează pentru acest an un profit brut de 27.470 lei, la venituri totale de 1,5 miliarde lei, după ce, în ultimii zece ani, compania a raportat pierderi în fiecare an.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Muncii pregateste ordonantele de crestere a pensiilor si salariilor

Delia Ion

Mircea Albulescu a murit din cauza unor probleme medicale

Cristiana Petrariu Bota

EXTRAGERI LOTO 21 NOIEMBRIE 2013: NOI REPORTURI LA 6 DIN 49, JOKER SI 5 DIN 40

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult