PROCES CSA STEAUA BECALI
Sport

Gigi Becali a pierdut definitiv dreptul de a mai folosi numele STEAUA in denumirea echipei lui de fotbal

Gigi Becali a suferit o nou infrangere grea in justitie intr-unul dintre procesele in care a fost dat in judecata de clubul sortiv CSA Steaua. Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat castig de cauza clubului Armatei in procesul in care Becali era somat sa schimbe numele echipe de fotbal din FC Steaua Bucuresti in FCSB.

Decizia data de ICCJ este definitiva si ii interzice practic lui Becali sa foloseasca numele de Steaua pentru a-si denumi echipa de fotbal care s-a clasat pe locul 2 la finalul sezonului competitional 2016-2017.

Becali facuse o cerere catre Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru solutionarea problemei dupa ce Curtea de Apel a decis in decembrie 2016 ca el nu mai poate folosi numele de Steaua.

CSA Steaua a fost reprezentata si in acest proces de juristul Florin Talpan care a convins si ICCJ de faptul ca Gigi Becali a folost abuziv numele de Steaua aducand prejudicii mari clubului sportiv al Armatei.”Sunt foarte fericit ca am obţinut a 13-a victorie în procesele cu societatea lui Becali”, a declarat Talpan pentru sursa citată.

Stiri pe aceeasi tema

Va mai aparea o noua Simona Halep in viitorul apropiat? 

Cristiana Petrariu Bota

Mircea Lucescu: Radu Stefan nu mai trebuie convocat la nationala!

Bogdan

Un fond de investitii condus de Mark Zuckerberg este interesat sa cumpere clubul Tottenham Hotspur

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult