Gigi Becali a pierdut definitiv dreptul de a mai folosi numele STEAUA in denumirea echipei lui de fotbal

Delia Ion
By Delia Ion iunie 1, 2017 12:27

Gigi Becali a pierdut definitiv dreptul de a mai folosi numele STEAUA in denumirea echipei lui de fotbal

Gigi Becali a suferit o nou infrangere grea in justitie intr-unul dintre procesele in care a fost dat in judecata de clubul sortiv CSA Steaua. Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat castig de cauza clubului Armatei in procesul in care Becali era somat sa schimbe numele echipe de fotbal din FC Steaua Bucuresti in FCSB.

Decizia data de ICCJ este definitiva si ii interzice practic lui Becali sa foloseasca numele de Steaua pentru a-si denumi echipa de fotbal care s-a clasat pe locul 2 la finalul sezonului competitional 2016-2017.

Becali facuse o cerere catre Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru solutionarea problemei dupa ce Curtea de Apel a decis in decembrie 2016 ca el nu mai poate folosi numele de Steaua.

CSA Steaua a fost reprezentata si in acest proces de juristul Florin Talpan care a convins si ICCJ de faptul ca Gigi Becali a folost abuziv numele de Steaua aducand prejudicii mari clubului sportiv al Armatei.”Sunt foarte fericit ca am obţinut a 13-a victorie în procesele cu societatea lui Becali”, a declarat Talpan pentru sursa citată.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.