Gigi Becali trebuie sa mai aiba rabdare! Momentul decisiv va fi in 31 martie
Social

Gigi Becali, la DNA pentru marturie mincinoasa

Gigi Becali este suspect intr-un nou dosar. Omul de afaceri este suspect pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, motiv pentru care vine la DNA. Gigi Becali a facut in 2006 un denunt pe baza caruia procurorii au demarat o ancheta in cazul omului de afaceri Puiu Popoviciu, judecat in legatura cu retrocedarea a doua terenuri din zona Baneasa.

Ulterior, luna trecuta, Gigi Becali nu a mai recunoscut denuntul facut luna trecuta, iar acum va fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa.

„Nu mai mentin declaratia pentru ca e mult de atunci. Nu stiu nimic care sa ii incrimineze pe acesti oameni. Ce a fost atunci la prima declaratie sunt cateva fraze pe care nu le mai tin minte. Erau mai mult la nivel de barfa. Nu am probe care sa sustina ce scriam acolo. Doamna procuror, v-ati facut niste ganduri sa va ajut in ancheta, dar acesta este adevarul , ma jur ca nu am probe. Nu stiu nimic si de aceea nu o mai sustin. Plangerea era bazata pe barfa. Doamna procuror, sa ma iertati ca nu ati obtinut ceva. Vreti sa mint? Asta este adevarul. Am scris niste barfe atunci. Nu pot sa declar ce vrea procurorul. Nu pot sa inventez ca sa faca oamenii puscarie”, a declarat Becali luna trecuta.

Stiri pe aceeasi tema

Roxana Boghian, a 62-a victima din Clubul Colectiv. Tanara era internata la Spitalul de Arsi

Cristiana Petrariu Bota

Kovesi a contestat la CEDO modul in care a fost revocata de la conducerea DNA

Cristiana Petrariu Bota

Carantina la portile Capitalei. Cum se va intra in Bucuresti daca se instituie carantina in Otopeni, Mogosoaia, Corbeanca, Dobroesti, Magurele si Popesti-Leordeni

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult