Sport

Gimnastele Romaniei au castigat 5 medalii de aur si bronz la Marsilia

Succes romanesc la concursul international de gimnastica ”Elite Gym Massilia” din Franta, editia 2015, care a reunit gimnaste – senioare si junioare – din Belgia, Italia, Romania, Rusia si Franta, intre cele 32 de concurente fiind si Diana Bulimar, Laura Jurca, Maria Holbura si Daniela Ciurusniuc. Gimnastele noastre au castigat 5 medalii, dintre care 3 de aur si 2 de bronz.

Finalele pe aparate de la Marsilia au fost dominate de gimnastele noastre, care au castigat 3 din cele 4 titluri. Laura Jurca s-a impus la sarituri si barna, in timp ce Diana Bulimar si-a adjudecat victoria la sol.

Aceste rezultate se adauga celorlate doua locuri 3, la echipe (Diana Bulimar, Laura Jurca, Maria Holbura, Andreea Ciurusniuc; antrenori – Lucian Sandu, Cristian Moldovan) si individual compus (Diana Bulimar).

Bucuria a inceput inca de sambata. Diana Bulimar, Laura Jurca, Maria Holbura si Andreea Ciurusniuc au castigat medalia de bronz in proba pe echipe. Si tot sambata, Diana a primit medalia de bronz la individual.

Iar duminica a fost o zi perfecta! Au fost 3 medalii de aur pentru Romania. Diana Bulimar a castigat aurul la sol si Laura Jurca a castigat aurul la barna si la sarituri.

„Medalia e pentru voi! Ne vedem acasa, Romania!”, scria Didi pe pagina sa de Facebook imediat dupa competitie.

Acesta a fost ultimul concurs din 2015. Gimnastele noastre se intorc in sala din Izvorani. N-au uitat de cel mai important scop. Vor la Olimpiada mai mult decat orice. Iar competitia de la Marsilia a fost inca un pas spre Rio 🙂

Stiri pe aceeasi tema

CSM Bucuresti vs Vardar Skopje in semifinalele Ligii Campionilor

Cristiana Petrariu Bota

MOROSANU vs JACKSON in gala Local Kombat de la Torino

Cristiana Petrariu Bota

Razvan Voicu Florea, prins cu 16 pachete de cocaina in Marea Britanie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult