Sport

Gimnastele Romaniei au castigat 5 medalii de aur si bronz la Marsilia

Succes romanesc la concursul international de gimnastica ”Elite Gym Massilia” din Franta, editia 2015, care a reunit gimnaste – senioare si junioare – din Belgia, Italia, Romania, Rusia si Franta, intre cele 32 de concurente fiind si Diana Bulimar, Laura Jurca, Maria Holbura si Daniela Ciurusniuc. Gimnastele noastre au castigat 5 medalii, dintre care 3 de aur si 2 de bronz.

Finalele pe aparate de la Marsilia au fost dominate de gimnastele noastre, care au castigat 3 din cele 4 titluri. Laura Jurca s-a impus la sarituri si barna, in timp ce Diana Bulimar si-a adjudecat victoria la sol.

Aceste rezultate se adauga celorlate doua locuri 3, la echipe (Diana Bulimar, Laura Jurca, Maria Holbura, Andreea Ciurusniuc; antrenori – Lucian Sandu, Cristian Moldovan) si individual compus (Diana Bulimar).

Bucuria a inceput inca de sambata. Diana Bulimar, Laura Jurca, Maria Holbura si Andreea Ciurusniuc au castigat medalia de bronz in proba pe echipe. Si tot sambata, Diana a primit medalia de bronz la individual.

Iar duminica a fost o zi perfecta! Au fost 3 medalii de aur pentru Romania. Diana Bulimar a castigat aurul la sol si Laura Jurca a castigat aurul la barna si la sarituri.

„Medalia e pentru voi! Ne vedem acasa, Romania!”, scria Didi pe pagina sa de Facebook imediat dupa competitie.

Acesta a fost ultimul concurs din 2015. Gimnastele noastre se intorc in sala din Izvorani. N-au uitat de cel mai important scop. Vor la Olimpiada mai mult decat orice. Iar competitia de la Marsilia a fost inca un pas spre Rio 🙂

Articole asemănătoare

Simona Halep a castigat finala de la Shenzhen, dupa ce a invins-o pe Siniakova: Visul meu este sa castig un turneu de Mare Slem

Ioana Badulescu

FC Botosani – Petrolul Ploiesti 1-2 (0-1). Gazarii au egalat Steaua in fruntea clasamentului

Bogdan

PARIORII SA DEA IN JUDECATA BET365, SUSTINE SEFA ONJN ODETA NESTOR. Ce se intampla cu pariorii?

Lucy Ionesco