Gimnastica, JO 2016. Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 8, 2016 17:59
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Gimnastica, JO 2016. Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna

Gimnasta Catalina Ponor s-a calificat, luni dimineata, in finala de la barna din cadrul Jocurilor Olimpice (JO) de la Rio 2016. Ponor are, astfel, sansa unei medalii olimpice, a sasea din palmaresul sau. “Doamne, nu-mi vine sa cred ca se intampla intr-adevar!”, a fost reactia gimnastei noastre imediat dupa ce s-a calificat in finala.

Catalina Ponor s-a calificat in finala de la barna cu un exercitiu foarte bun in calificari si se afla printre marile favorite la cucerirea unei medalii olimpice in finala acestei probe. Gimnasta din Romania a fost notata cu 14.900, unul dintre cele mai bune punctaje din concurs.

“Doamne, nu-mi vine sa cred ca se intampla intr-adevar!”, a scris Ponor pe contul sau de Instagram, imediat dupa victorie.

Sunt in finala olimpica la barna si inca mi se pare ca traiesc un vis! 29 de ani, 3 ani in care am stat departe de gimnastica, intoarcerea in sala in aprilie, 2015, operatie la tendonul lui Ahile, 5 luni de recuperare si momentul de acum, unica mea sansa sa obtin ce imi doresc!  Da, da, traiesc un vis. Si mai am o finala pana il voi indeplini. Sper din toata inima! Hai, Romania!”, a scris apoi Catalina Ponor.

Finala la barna va avea loc luni, 15 august, de la ora 21:40. La sol, Catalina Ponor a fost notata cu 14.200 si nu s-a calificat in finala aparatului.

Catalina Ponor, portdrapelul delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost medaliata cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra din urma cu patru ani, la sol, insa, in Brazilia mai are sanse la cucerirea unei medalii doar la barna.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.