Google, Samsung si Apple lanseaza cele mai asteptate telefoane ale anului: Pixel 3, Galaxy Note 9 si iPhone 9

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iulie 28, 2018 22:37

Google, Samsung si Apple lanseaza cele mai asteptate telefoane ale anului: Pixel 3, Galaxy Note 9 si iPhone 9

Google, Samsung si Apple se pregatesc să lanseze cele mai așteptate telefoane ale anului, primele rivale serioase din 2018 pentru S9+ și Huawei P20 Pro. Noul telefon al celor de la Google este așteptat să apară pe 4 octombrie, lansarea Samsung Galaxy Note 9 este confirmată pentru data de 9 august, in timp ce Apple nu a anunțat încă oficial data lansării noilor sale telefoane, însă de obicei acestea au loc în luna septembrie.  

Lansarea Samsung Galaxy Note 9 este confirmată pentru data de 9 august, mai devreme față de perioada clasică în care Samsung obișnuia să lanseze telefoanele în anii trecuți, adică finalul lunii august. Față de modelul anterior, se așteaptă ca Note 9 să aibă cateva update-uri consistente, însă la capitolul design, se pare ca nu vor exista modificări deosebite – toate butoanele și senzorii vor fi similare cu Note 8.

Zvonurile din piață spun că noul telefon de la Samsung va avea o baterie de 4.000 mAh, o îmbunătățire de 20% față de modelul anterior, care avea 3.300 mAh.

Surprize de la Google

Noul telefon al celor de la Google este așteptat să apară pe 4 octombrie, iar în magazine două săptămâni mai târziu, în două versiuni – Pixel 3 și Pixel 3 XL, care vor veni împreună cu ceasul Pixel Watch. Zvonurile arată telefoanele vor avea o performanță îmbunătățită, prin procesorul Qualcomm Snapdragon 845, o camera mai bună cu o singura lentilă și caracteristici noi, cum ar fi încărcarea wireless.

Imaginile apărute în presă sugerează că ambele modele vor avea obiective cu cameră duală pe față, în timp ce lentilele din spate rămân singulare. Aceastea sunt singurele informații despre camerele Pixel 3, dar mai mult ca sigur vor fi îmbunătățiri față de modelele din generația anterioară.

Apple pregătește lansarea a trei noi telefoane iPhone

Apple nu a anunțat încă oficial data lansării noilor sale telefoane, însă de obicei acestea au loc în luna septembrie. Sunt anunțate o mulțime de schimbări, în ciuda problemelor legate de fabricarea ecranelor LCD. Unele surse afirmă că Apple se va îndrepta mai degrabă către LG pentru a-și procura ecranele OLED, decât spre Samsung.

Vor fi trei modele de telefoane, numele acestora nu este cunoscut deocamdată, dar se știe că vor avea noi dimensiuni. Astfel, două dintre acestea vor avea ecran OLED de 5,8 și 6,5 inchi, iar al treilea, care va fi mai ieftin, va avea ecran LCD de 6,1 inci. Toate modelele vor avea recunoaștere facială și ecran edge-to-edge. Aceast lucru înseamnă că anul 2018 va marca sfârșitul oficial al butonului ”Home” de pe fața telefonului și senzorul de amprentă Touch ID din gama Apple iPhone.

Detalii despre noile telefoane pe economica.net

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.