Gorghiu explica de ce isi doreste Victor Ponta locul lui Valeriu Zgonea la Camera Deputatilor

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 3, 2016 16:32
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Gorghiu explica de ce isi doreste Victor Ponta locul lui Valeriu Zgonea la Camera Deputatilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca Victor Ponta isi doreste locul lui Valeriu Zgonea la Camera Deputatilor pentru a controla mai usor procedurile parlamentare in cazul ridicarii imunitatii. 

In opinia liberalei, miza PSD legata de conducerea Camerei Deputatilor este de a crea o situatie politica prin care sa blocheze lupta impotriva coruptiei si sa ii scape basma curata pe cei anchetati.

Vezi si: Victor Ponta sau Florin Iordache, numele vehiculate pentru inlocuirea lui Zgonea la Camera Deputatilor

“De ce isi doreste Victor Ponta locul lui Valeriu Zgonea? Pentru ca din pozitia de presedinte al Camerei Deputatilor ar putea sa controleze mai usor procedurile parlamentare in cazul ridicarii imunitatii. Pe oricine va propune PSD pentru aceasta functie, in cazul demiterii lui Zgonea, va trebui sa indeplineasca o conditie: sa aiba, daca nu o condamnare, macar un dosar penal sau sa fie un sustinator al platformei anti-justitie.

De fapt, miza PSD legata de presedintia Camerei Deputatilor este de a crea o situatie politica prin care sa blocheze lupta impotriva coruptiei si sa ii scape basma curata pe cei anchetati in prezent”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.