-1.3 C
România
30 noiembrie 2020
Grefiera Mariana Potra de la Judecatoria Cluj a postat o serie de poze care scandalizeaza Justitia
Social

Grefiera Mariana Potra de la Judecatoria Cluj a postat o serie de poze care scandalizeaza Justitia

Scandal in Justitie, dupa ce grefiera Mariana Potra de la sectia civila a Judecatoriei Cluj-Napoca a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii sexy. Surse citate de clujust.ro sustin ca s-au inrosit telefoanele si calculatoarele dupa ce grefiera a postat pozele pe Facebook, colegii din Justitie ai grefierei considerand ca nu este tocmai etic pentru cineva care lucreza in Justitie sa posteze astfel de imagini. 

UPDATE: Informatia a fost publicata de sursa citata in weekend, iar luni a venit si pozitia grefierei Mariana Potra. In urma articolului publicat de clujust.ro, presedintele Tribunalului Cluj, Sorina Selesiu, a stat de vorbă cu grefiera, care i-a declarat ca i-a fost furat telefonul mobil vineri, 8 aprilie, si asa au aparut pozele pe Facebook.

”Mi-a spus că pozele erau în telefon, care i-a fost furat vineri, și că cel care i-a furat telefonul le-a publicat pe internet. Voi face verificări pentru a vedea dacă se confirmă această variantă”, a precizat Selesiu.

De precizat ca pozele au fost postate pe contul de Facebook personal al grefierei, sambata dupa-amiaza, si au disparut, seara, dupa publicarea articolului care semnala acest lucru pe site-ul citat.

”Si grefierii, ca si judecătorii, trebuie sa respecte conditiile de moralitate si buna reputatie”, a spus presedintele Tribunalului Cluj, Sorina Selesiu, care a mentionat ca se va analiza situatia.

Comportament decent in spatiul public

”Nu indeplineste conditiile etice specifice functiei. Vi se par niste poze care reflecta un comportament demn si care promoveaza ideea de prestigiu al Justitiei? Mie nu. Grefierilor la fel nu li se pare. Este de nepermis asa ceva. Grefierii, nu doar judecatorii, trebuie sa aiba un comportament decent in spatiul public, avand in vedere ca ICCJ a declarat facebook-ul ca fiind spatiu public”, a declarat o colega grefiera.

”Ma intreb daca indeplineste conditiile de deontologie etica si morala, altfel incat sa fie platita din fondurile Ministerului Justitiei”, a comentat alta persoana.

Nota redactiei: Responsabilitatea datelor prezentate in acest articol apartine sursei citate. HotWeek.ro a decis sa nu publice imaginile la care face referire clujust.ro.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Service-urile auto vor sa angajeze muncitori chinezi din cauza deficitului de forta de munca calificata

Ioana Badulescu

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a primit premiul GDS

Corina Alexandru

PRIMUL LOC DE MUNCA, un program propus de Guvern pentru tineri

Cristiana Petrariu Bota

1 comment

Avatar
Judith 12 aprilie 2016 at 1:06 pm

Da, femeia este vinovata . . . ca n-a luat si ea spaga de sute de mii de euro cum iau cei care o pun la zid acum 🙂 Ipocrizia a devenit politica de stat, cel mai bun exemplu este curva de gorghiu care a „procesat” cam toti „carnatii” parlmentarilor si acum pozeaza in fecioara neamului. Acelasi film cu alti actori. Preacurvia nu salveaza Romania 🙂
P.S. . . . si femeia arata foarte bine, iar de sefele ei cu „sarmale” pe cap le roade invidia 🙂

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult