Social

Gregorian Bivolaru iese din inchisoare, dupa ce procurorii nu au contestat decizia judecatoriei

Gregorian Bivolaru, condamnat la 6 ani de inchisoare, va fi eliberat conditionat din inchisoare, potrivit unei decizii date pe 7 septembrie de Judecatoria Bistrita, dupa ce procurorii nu au contestat decizia in aceasta cauza. Conform deciziei, Fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA) va fi eliberat conditionat in cursul zilei de miercuri din Penitenciarul Bistrita.

Amintim ca decizia data saptamana trecuta de judecatori nu a fost contestata de catre procurori. Potrivit informatiilor furnizate de Judecatoria Bistrita, nu a fost depusa nicio contestatie la decizia data in dosarul 6859/190/2017 privind liberarea conditionata a lui Bivolaru, termenul expirand pe 12 septembrie, la ora 24,00. Decizia a fost data pe 7 septembrie si a ramas, astfel, definitiva.

„In baza art. 587 Cod procedura penala admite cererea de liberare conditionata formulata de domnul B.G., fiul lui Constantin , incarcerat in Penitenciarul Bistrita in executarea unei pedepse de 6 ani inchisoare, aplicata prin SP nr. 2591/2016 a Tribunalului Bucuresti, in baza careia a fost emis mandatul de executare nr. 7784/2016. Dispune liberarea conditionata a petentului Bivolaru Gregorian. In baza art. 275 alin. (3) Cod procedura penala cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi 07.09.2017,” se arata in minuta Judecatoriei Bistrita.

Bivolaru a fost prins in Franta, pe 26 februarie, fiind extradat in Romania in 22 iulie, pentru executarea pedepsei de sase ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor, primita in 14 iunie 2013, printr-o decizie definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Initial, in aprilie 2012, magistratii Tribunalului Sibiu l-au achitat pe Bivolaru.

Stiri pe aceeasi tema

Incep lucrarile la linia ferata catre Aeroportul Otopeni, insa lucrarile nu vor fi gata la EURO 2020

Cristiana Petrariu Bota

Miner mort din cauza infectiilor nosocomiale contactate la Spitalul de Arsi. Ministerul Sanatatii a dispus un control

Ioana Badulescu

MARTOR LA EXPLOZIA DIN CLUBUL COLECTIV: Ranitii erau pe jos, cu haine arse si plini de sange

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult