Transportul cu metroul nu va fi intrerupt saptamana viitoare. Metrorex va achita catre Alstom o prima transa
Social

Greva generala de la metrou, anuntata sa inceapa miercuri, a fost suspendata

Sindicalistii de la metrou suspenda greva generala anuntata sa inceapa miercuri. Greva de la metrou ar fi urmat sa se desfasoare pe perioada nedeterminata, urmand ca nici un tren sa nu circule inainte de ora 16.00. 

Sindicalistii de la metrou au invocat problema salariilor, a lipsei de fonduri pentru piese de schimb si managementul Metrorex. Joi dimineata, sindicalistii au facut o greva de avertisment de doua ore.

Greva generala de la metrou a fost declarata ilegala de instanta, dar sindicalistii au anuntat ca vor merge mai departe cu protestul.

De partea sa, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat recent ca protestele angajatilor de la metrou nu sunt „pentru bunastarea muncitorilor de la Metrorex, ci pentru conservarea privilegiilor pe care de mai bine de 15 ani le au comerciantii din statiile de metrou”.

 

Stiri pe aceeasi tema

Veste buna pentru mame: Plafonul maxim al indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului a fost eliminat

Bogdan

Durata minima a concediului de odihna ar putea creste la 25 de zile lucratoare

Delia Ion

UNSAR: Unele service-uri auto cresc artificial costurile reparatiei pe RCA. Daca nu se schimba legislatia, politele RCA se vor majora

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult