11.7 C
România
27 septembrie 2022
Ghiseele Tarom de check-in de pe Aeroportul Otopeni vor fi mutate
Social

Greva pe Aeroportul Otopeni. Angajatii aeroportului nu vor lucra, vineri, intre orele 13 si 15

Greva pe Aeroportul Otopeni, vineri, intre orele 13.00 si 15.00, astfel ca avioanele ar putea avea intarzieri de peste doua ore. Angajatii unei companii care se ocupa cu incarcarea-descarcarea bagajelor pasagerilor pe Aeroportul Otopeni sunt nemultumiti ca lucreaza tot mai mult, dupa ce multi dintre fostii colegi si-au dat demisia si ei au fost nevoiti sa le preia sarcinile. 

Singura solutie care le-a ramas pentru a le fi ascultate nemultumirile este greva. Nici salariile nu-i multumesc pe angajatii de la Aeroportul Otopeni. Spre exemplu, un angajat care incarca si descarca bagajele in avioane primeste 1.200 de lei.

Reprezentanţii Aeroportului Henri Coanda spun că ar putea fi afectate până la 10 zboruri.

Compania Tarom deţine 37% din acţiunile companiei Globe Ground şi aeroportul Otopeni 13 procente. Restul acţiunilor sunt împărţite în mod egal de o firmă din Germania şi una din Olanda.

Related posts

Testamentul politic al lui Corneliu Coposu: Cred ca restaurarea monarhiei este salvarea noastra

Ioana Badulescu

Filosoful Mihai Sora se recupereaza la Spitalul Elias, dupa operatia suferita joi din cauza unor probleme la colecist

Ioana Badulescu

Cuplurile care au nevoie de fertilizare in vitro vor primi de la Primaria Bucuresti 13.800 de lei

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult