Ghiseele Tarom de check-in de pe Aeroportul Otopeni vor fi mutate
Social

Greva pe Aeroportul Otopeni, angajatii sunt nemultumiti de salarii si de programul de lucru

Greva de avertisment, vineri, pe Aeroportul Otopeni, angajatii fiind extrem de nemultumiti de salarii si de programul de lucru. Astfel, angajatii companiei Globe Ground Romania, care se ocupa de serviciile de handling aeronave la sol si tractare aeronave, vor intra in greva de avertisment, timp de doua ore, dupa ce negocierile cu conducerea companiei au esuat.

Liderul Sindicatului Liber de Handling Aeronautic, Alexandru Cioc, a declarat ca negocierile cu conducerea companiei au esuat dupa sapte ore de discutii, astfel ca greva de avertisment va avea loc in parcarea aeroportului intre orele 13.00 si 15.00.

„Greva de avertisment va avea loc intre orele 13:00 si 15:00, in parcarea aeroportului, deoarece nu ne-am inteles cu conducerea companiei. Negocierile au esuat, dupa sapte ore de discutii”, a spus Alexandru Cioc. Liderul sindical s-a aratat dispus sa continue si astazi negocierile, dar a adaugat ca sunt sanse slabe ca reprezentantii salariatilor sa fie chemati din nou la discutii.

Greva de avertisment de la aeroportul Otopeni are la baza nemultumiri legate de salarii, de programul de lucru, dar si de dimensionarea personalului si normarea activitatii in raport cu volumul si conditiile de munca, potrivit televiziunilor de stiri. Sindicalistii solicita demisia conducerii societatii, avand in vedere esecul negocierilor si lipsa de disponibilitate pentru dialog, precum si modul defectuos de abordare a relatiilor de munca din ultimii ani.

Related posts

Medicamente mai ieftine, incepand de la 1 iulie

Lucy Ionesco

Victor Ponta a venit la DNA fara a fi citat in prealabil

Lucy Ionesco

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita dupa 15 mai

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult