Sorin Grindeanu
Politica

Grindeanu a semnat numirea a doi consilieri, fosti colaboratori: Marius Nica si Florin Baranga

Premierul Sorin Grindeanu si-a completat echipa de consilieri cu doi fosti colaboratori. Este vorba despre Marius Nica, fost ministru absolvent al Academiei SRI si de Florin Baranga, fostul sau sef de cabinet de la Ministerul Comunicatiilor.

Grindeanu a semnat, marti, numirea celor doi consilieri, deciziile fiind publicate marti in Monitorul Oficial. De precizat ca Marius Nica a fost ministru al Fondurilor Europene, coleg cu actualul premier in perioada Guvernului condus de Victor Ponta, in timp ce Florin Baranga a fost seful de cabinet al lui Grindeanu in perioada in care era ministru al Comunicatiilor.

Marius Nica a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Sorin Grindeanu. Nica a fost ministru al Fondurilor Europene în intervalul martie-noiembrie 2015 în Guvernul Ponta, avand o performanta buna in atragerea de fonduri.

Marius Nica a absolvit Academia Nationala de Informaţii a SRI in 2003, apoi a lucrat în Ministerul Apararii. Nica a fost si consilier al Rovanei Plumb la Parlamentul European, iar ulterior a lucrat ca secretar general in echipa Rovanei Plumb la Ministerul mediului si Ministerul Muncii.

Florin Baranga a fost consilier al lui Sorin Grindeanu si seful sau de cabinet cand actualul premier era ministru pentru Societatea Informațională in Guvernul Ponta. Anterior, a fost colaborator la biroul parlamentar al acestuia din camera Deputatilor.

 

Stiri pe aceeasi tema

PSD s-a reunit in sedinta inainte de consultarile de la Parlament

Cristiana Petrariu Bota

Basescu, reactie la demisia lui Ponta: A facut ce trebuia sa faca. Multumesc

Cristiana Petrariu Bota

Irina Radu, presedinte director general al SRTV, va fi demisa, dupa ce raportul de activitate pe 2016 a fost respins de Parlament

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult