Grindeanu, reactie la comunicatul PSD privind prognozele agentiilor internationale de evaluare financiara

Delia Ion
By Delia Ion iulie 19, 2017 14:29

Grindeanu, reactie la comunicatul PSD privind prognozele agentiilor internationale de evaluare financiara

Fostul premier Sorin Grindeanu a reactionat la comunicatul PSD privind prognozele agentiilor internationale de evaluare financiara, care au rectificat prognoza de crestere economica a Romaniei la cifre apropiate de cele cuprinse in programul de guvernare al PSD.

Sorin Grindeanu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca aceste cifre reprezinta performanta Cabinetului pe care l-a condus el si se intreaba retoric daca trebuia schimbat.

“Aceasta este performanta economica a guvernului pe care l-am condus. Agentiile internationale au imbunatatit ratingul de tara al Romaniei. Se justifica daramarea Guvernului Grindeanu, nu?”, a aratat fostul premier.

PSD a transmis, intr-un comunicat de presa, ca agentiile internationale de evaluare financiara si-au rectificat prognozele privind cresterea economica in Romania, iar acum indica cifre apropiate de valorile estimate in programul de guvernare.

 „Estimarile economice pe care a fost fundamentat Programul de Guvernare propus de PSD se dovedesc corecte si sunt confirmate si de organismele financiare internationale care si-au revizuit prognozele sceptice de la inceputul anului, iar acum indica cifre mai apropiate de valoarea de 5,2% indicata in Programul de guvernare. Asta arata ca este un program de guvernare bine calculat, bine articulat, care a fost realizat de oameni competenti”, a precizat PSD in comunicat.
loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.