Scrisoarea lui Grindeanu catre Comisia Europeana ca raspuns la criticile aduse Romaniei
Politica

Grindeanu, reactie la comunicatul PSD privind prognozele agentiilor internationale de evaluare financiara

Fostul premier Sorin Grindeanu a reactionat la comunicatul PSD privind prognozele agentiilor internationale de evaluare financiara, care au rectificat prognoza de crestere economica a Romaniei la cifre apropiate de cele cuprinse in programul de guvernare al PSD.

Sorin Grindeanu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca aceste cifre reprezinta performanta Cabinetului pe care l-a condus el si se intreaba retoric daca trebuia schimbat.

„Aceasta este performanta economica a guvernului pe care l-am condus. Agentiile internationale au imbunatatit ratingul de tara al Romaniei. Se justifica daramarea Guvernului Grindeanu, nu?”, a aratat fostul premier.

PSD a transmis, intr-un comunicat de presa, ca agentiile internationale de evaluare financiara si-au rectificat prognozele privind cresterea economica in Romania, iar acum indica cifre apropiate de valorile estimate in programul de guvernare.

 „Estimarile economice pe care a fost fundamentat Programul de Guvernare propus de PSD se dovedesc corecte si sunt confirmate si de organismele financiare internationale care si-au revizuit prognozele sceptice de la inceputul anului, iar acum indica cifre mai apropiate de valoarea de 5,2% indicata in Programul de guvernare. Asta arata ca este un program de guvernare bine calculat, bine articulat, care a fost realizat de oameni competenti”, a precizat PSD in comunicat.

Stiri pe aceeasi tema

Senatorul ALDE Remus Daniel Nitu a demisionat din Parlament

Cristiana Petrariu Bota

Mii de profesori suspendati, sute de decani demisi. Radu Zlati despre Revolutia Culturala din Turcia

Cristiana Petrariu Bota

Sedinta Senatului a fost blocata de Opozitie, care a parasit sala in semn de protest fata de declaratia transmisa de Parlament catre SUA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult