Romania are 24 de decese de coronavirus, 1.029 de cazuri confirmate si 94 de pacienti vindecati
Breaking NewsSocial

Grupul de Comunicare Strategica: 523 de noi cazuri de infectari cu coronavirus au fost inregistrate in ultimele 24 de ore in Romania

Numarul cazurilor de coronavirus a crescut cu aproape 10% intr-o singura zi. Grupul de Comunciare Strategica informeaza ca in Romania au fost inregistrate in ultimele 24 de ore un numar de 523 de noi cazuri de infectari cu coronavirus, astfel ca totalul cazurilor a ajuns la 5.990.

Potrivit datelor prezentate de Grupul pentru Comunicare Strategica, 758 de persoane au fost declarate vindecate si externate la nivelul intregii tari. In ceea ce priveste decesele, pana astazi au fost inregistrate 282.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 59.272 de teste.

„De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 1.977 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 92 de persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile.

Pana astazi, 11 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 5.990 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 758 au fost declarate vindecate si externate”, precizeaza GCS intr-un comunicat de presa.

 

Related posts

PROTEST IN BUCURESTI IMPOTRIVA MODIFICARILOR LA CODUL PENAL SI ORDONANTEI PRIVIND GRATIEREA

Delia Ion

Romanii ajunsi pe aeroportul din Bruxelles au scapat ca printr-un miracol de explozii

Lucy Ionesco

Padurea amazoniana, urgenta internationala! Imagini dramatice cu incendiul care distruge 20% din oxigenul Planetei

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult