Romania are 24 de decese de coronavirus, 1.029 de cazuri confirmate si 94 de pacienti vindecati
Breaking NewsSocial

Grupul de Comunicare Strategica: 523 de noi cazuri de infectari cu coronavirus au fost inregistrate in ultimele 24 de ore in Romania

Numarul cazurilor de coronavirus a crescut cu aproape 10% intr-o singura zi. Grupul de Comunciare Strategica informeaza ca in Romania au fost inregistrate in ultimele 24 de ore un numar de 523 de noi cazuri de infectari cu coronavirus, astfel ca totalul cazurilor a ajuns la 5.990.

Potrivit datelor prezentate de Grupul pentru Comunicare Strategica, 758 de persoane au fost declarate vindecate si externate la nivelul intregii tari. In ceea ce priveste decesele, pana astazi au fost inregistrate 282.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 59.272 de teste.

„De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 1.977 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 92 de persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile.

Pana astazi, 11 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 5.990 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 758 au fost declarate vindecate si externate”, precizeaza GCS intr-un comunicat de presa.

 

Articole asemănătoare

Simpozionul medical „Factori de Mediu versus Sanatatea Perinatala”, pe 24 si 25 noiembrie in Bucuresti

Lucy Ionesco

Tratamentul experimental Regeneron REGN-COV2 administrat lui Trump este un medicament pe baza de anticorpi monoclonali

Ioana Badulescu

AMENDA pentru ROVINIETA, ANULATA. Vezi in ce conditii

Lucy Ionesco