Politica

Grupul PPDD din Camera Deputatilor nu mai poate exista. Au mai ramas doar 6 deputati

Grupul PPDD din Camera Deputatilor nu mai poate exista, deoarece au mai ramas doar sase deputati. Secretarul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca presedintele PPDD, Simona Man, a transmis o scrisoare prin care instiinta conducerea acestui for legislativ asupra faptului ca in grupul PPDD au mai ramas doar sase deputati, iar in aceste conditii grupul nu mai poate exista.

„A fost o scrisoare de la Simona Man in care ne instiinteaza ca au ramas doar sase membri PPDD in Camera Deputatilor. Conform Regulamentului, in acest moment grupul PPDD nu mai poate sa existe, pentru ca, in conformitate cu legea, trebuie sa fie minimum zece”, a spus Ciolacu. Acesta a precizat ca, in conditiile in care unii membri ai PPDD au facut contestatii la Tribunal privind pierderea calitatii de membru, Comisia Juridica se va pronunta in legatura cu acest aspect. Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochitoiu, si majoritatea membrilor acestui grup au demisionat, atunci, din partid, Vochitoiu sustinand ca decizia a fost luata deoarece exista riscul ca grupul PPDD din senat sa se desfiinteze.

Citeste si: Camera Deputatilor a aprobat cererile de arestare preventiva pentru doi parlamentari 

Amintim ca in ianuarie 2014, la inceputul sesiunii parlamentare, si grupul PPDD de la Senat a fost desfiintat oficial, ca urmare a faptului ca 3 din cei 7 senatori PPDD au demisionat din partid si s-au inscris in UNPR, activand implicit in grupul PSD din aceasta Camera.

Articole asemănătoare

Teza de doctorat a lui Eugen Nicolaescu, suspecta de plagiat: Inainte nu se foloseau ghilimelele

Lucy Ionesco

Guvernul Grindeanu va pica! Reactii la informatia care da peste cap lumea politica

Delia Ion

Dragnea si Tariceanu au sesizat CCR cu privire la un posibil conflict de interese intre Parlament si ministerul Public

Ioana Badulescu