GUNES EP 12, REZUMAT 31 AUGUST 2016. Selin are un cuvant de spus fata de Ali

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 30, 2016 18:30

GUNES EP 12, REZUMAT 31 AUGUST 2016. Selin are un cuvant de spus fata de Ali

GUNES EP 12, REZUMAT 31 AUGUST 2016. Trecutul lui Gunes o urmareste si viata ei este departe de a fi cea ideala, dupa o serie de secrete aflate de fetele ei. Altul era numele ei si cele trei fete raman masca cand afla ca mama lor are oalta identiatte. Tecutul secret al lui Gunes va afecta intreaga familie?

Gunes are parte de o deceptie. S-a straduit mult timp sa-si ascunda viata si trecutul, dar iata ca o urmareste si azi. Trecutul lui Gunes se afla in cel mai neasteptat moment, iar ceilalti membri ai familiei vor fi nauciti de cele aflate.

GUNES EP 12, REZUMAT 31 AUGUST 2016. Haluk crede orbeste in cele spuse de Gunes, care nu prea stie cum sa procedeze si este tensionata. Nu stie cum sa faca sa termine subiectul cat mai repede si chiar evita subiectul cat poate.

Problema se complica atunci cand Inci si Sevilay afla si ele toata povestea si nu au de gand sa scape un astfel de moment. Vor profita de el din plin si isi vor face jocul. Ramane sa aflam ce plan diabolic vor pune la cale impotriva lui Gunes.

GUNES EP 12, REZUMAT 31 AUGUST 2016. Nazli vrea sa stea departe de Savas, numai ca cei doi nu reusesc sa faca asta. La fel si Ali cu Selin. Numai ca problemele sunt tensionate intre ei si fata va avea un cuvant important de spus.

Episoadele din serialul turcesc Gunes sunt aici

 

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.