25 C
România
17 septembrie 2021
gunes-5-octombrie-2016
Viata bate filmul

GUNES EP 37 REZUMAT DE MIERCURI 5 OCTOMBRIE 2016. Haluk si Gunes se opun casniciei dintre Ali si Selin

GUNES EP 37 DIN 5 OCTOMBRIE 2016. Ali si Selin isi anunta toti apropiatii ca au luat decizia sa se casatoreasca. Cum era de asteptat, Haluk se dovedeste a fi cel mai aprig contestatar al hotararii celor doi. Haluk se opune cu indarjire casatoriei dintre fiica lui biologica si cel pe care il crezuse mult timp a fi copilul lui si al lui Sevilay.

GUNES EP 37 DIN 5 OCTOMBRIE 2016. Haluk nu este singur in demersurile sale. Gunes nu accepta nici ea ideea unei nunti intre Selin si Ali si impreuna cu Haluk pun la punct un plan prin care sa-i impiedice pe cei doi tineri.

GUNES EP 37 DIN 5 OCTOMBRIE 2016. De aceasta data Ali nu se mai simte timorat in fata tatalui sau. Il infrunta pe Haluk si il asigura ca Selin ii va fi sotie pentru tot restul vietii. Pentru a zadarnici incercarile lui Haluk de a i se opune, ii marturiseste acestuia ca stie despre marele secret pe care il ascunsese de atat de mult timp, in legatura cu ziua in care Gunes fusese violata.

GUNES EP 37 DIN 5 OCTOMBRIE 2016. Haluk se vede pus in fata faptului implinit caci Ali il pune sa aleaga intre a accepta ca Ali si Selin sa plece impreuna pentru a-si implini destinul fericit, fie ii va povesti totul lui Gunes legat de persoana care o abuzase sexual in tinerete.

GUNES EP 37 DIN 5 OCTOMBRIE 2016. Nu este cea mai placuta ipostaza in care se afla Haluk insa, inainte ca acesta sa ia o decizie, este ajutat de un personaj surpriza, dispus sa-l scoata din incurcatura in care il bagase Ali.

Stiri pe aceeasi tema

Femeile pot avea succes pe toate planurile daca sunt echilibrate, rezistente la stress si au obiective clare in viata

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 45 REZUMAT, 9 MARTIE 2015. Sila si Boran actioneaza diferit in cazul lui Mesude

Delia Ion

MERYEM EPISODUL 6 REZUMAT, 13 IULIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult